·312 syf.····Okunma: 07 Haziran 2022 00:00 Esas kızın(Olive) ikizinin bir düğündeki her şeyi -ciddi anlamda her şeyi- çekilişlerle kazanmış olması saçmalığını romcomdur olur diyerek geçtim ama geri kalan kısım…
Kızın ikizinin(Ami) eşi, ana karakterdeki oğlanın kardeşi tarafından evlenmeden önceki iki yıl boyunca aldatılıyor karakterlerimiz bunun farkına varıyor ama Ami’ye söylememe kararı alıyorlar. Neden? Belki düzelmiştir, onların sorunu değilmiş ikisinin arasında bir şeymiş. Olive’in bu konuda içi rahat değil ama erkek karakter(Ethan) onu ikna ediyor çünkü aldatan kardeşi. Aldatilan kardeşi olsa aynı tepkiyi verecek miydi merak konusu. Ethan en başta tatlı alaycı bir karakterdeki ve böyle erkek karakterleri severim ama bu kısımlarda hiç sevmediğim bir kişiliğe dönüştü. Neyse burayı da geçtim.
En sonunda ikizinin eşinin kendisine sarkıntılık etmesi gerekiyor Olive’in ikizine her şeyi söyleme kararını verebilmesi için. Burada hem Ethan’ın Ami’nin inanmaması sinirimi bozdu ama hayatta böyle şeyler olabilir diyip bunu da geçtim daha sinirimi bozan şey Ami’nin Olive’e ağzına gelen her şeyi söyleyip gitmesi Olive’in hiçbir şey diyememesi bir de üstüne Ami iki hafta boyunca telefonlarını açmazken -ki Olive’in araması bile saçmaydı ikizim bana değil 2 yıldır tanıdığı adama inanıp bana bir sürü şey söylese yüzüne bile bakmam- aldatıldığını fark edip Olive’i aradığı an kuru bir özürle hemen affedilmesi.. Çok sinirime dokundu gerçekten. Ethan’ın biraz burnu sürttü ama onun da çabuk affedildiğini düşünüyorum. Yine de Ami daha bir içime oturdu. Belki o an aldatıldığı için üzgün olduğundan affetti kız dedim ama yine de o an destek olmasına rağmen hala affetmediğini söylenbilirdi.
Kısacası başları tatlı bir romcomken sonlarında sinir krizlerine sürükleyen bir gerilim kitabı oldu. Net bir şekilde overrated.