oflaz dışında kimse gerçek değil
2022 1. kitabı
selamlar ^^ Kitabı bitireli 1 ay falan oldu ama ben bugün yazıyorum. Kitabın konusu: Işıl adında bir kızımız var. Kızımız arkadaşlarının hatta ailesinin bile sahte yani gerçek olmadığını bir uygulama sayesinde farkediyor. Bu uygulamada 2 kişi var "yaralılar" ve hatta "şifacılar" Kızımız bu uygulamayı yüklüyor. Ve uygulamada karşısına Oflaz Kantemiz adlı karakterimiz çıkıyor. Ancak Oflaz'ın yaralı mı yoksa şifacı mı olduğu bilinmiyor. Kızımız Oflaz'la gün geçtikce daha da yakınlaşıyor. Işıl her derdini Oflaz'a anlatmaya başlıyor ve olaylar bu şekilde gelişiyor. Kitap çok iyi ben şahsen 3 günde bitirdim. Konusuda insanı kitaba sürüklüyor. Eğer eliniz boşsa ve bir kitap arıyorsanız o kitap bu kitap olmalı. şunu söylemeliyim ki kitabın içinde yanlış hatırlamıyorsam bir tane +18 sahne var. bunuda söylemeden geçmek istemedim. Bu arada birtane ayracımız var ayracımızda 0,1,-1 ve sonsuzluk işaretleri var bu ifadelerin ilk başta kitapla ne ilgisi olduğunu düşünerek kitabı okudum, kitabın sonundaysa o 0,1,-1, sonsuzluk işaretlerinin ne anlama geldiğini çok iyi anladım... Kitap büyük bir anlam taşıyor. : okuyun okutturun.:)
Kimse Gerçek DeğilZeynep Sey · Martı Yayınları · 20216,6bin okunma