2022 3. kitabı
MÜKEMMELDİİİİİİİİİİİİİ. Asla ve asla yeterli gelmeyecek, her satırın tenimin altında çağıldadığı, her bölümün bir sonraki bölüme çağırdığı, her olayın , anın iliklerime işlediği Ten ve Ateş Krallığı bitti. İkinci kitabı bitirdikten sonra, ilk kitabın her ne kadar giriş kitabı olduğunu bilsem de(standartların üstünde bir giriş kitabı) bu kitap çok fenaydı. ️‍ Poppy’ nin , Hawke’ a dair gerçeklerle nasıl baş etmesi gerektiğini bilmeyerek başladık kitaba. Düğüm olmuş duygularıyla gitmesi mi kalması mı gerektiğini bilemezken, Poppy’ nin geleceğe dair karar vermesi gereken seçimleri, ardından gelen o muhteşem şeyleri okurken mest oldum. Bir tane satır da bile bunu böyle yapmasaydı demedim. Her biri için, duruşun için, kendinle ve başkalarıyla olan kavgaların için , gücün için önünde eğiliyorum Poppy.️ Diğer yandan Hawke, yaralı kuşum.. Sana ve geçmişine dair, üstlendiğin sorumluluklara dair, bunlarla nasıl başa çıktığına dair olan satırları okurken sana sarılmayı çok isterdim. Onlarca derdin için bizi ve Poppy’ i gamzelerinden mahrum etmediğin için, oyunbaz olmaya devam ettiğin için, gülüşlerin, jestlerin için teşekkürler. Kitap ikinci kitapta her yönüyle devleşti. Fantastik yönü, bilinmezleri, sırları, itirafları, entrikaları, birleşmeleriyle çok iyiydi. 2. Kitapta yaşanan herşey devam kitapları için gümbür gümbür geliyorum dedirtti. Acıyı da sevinci de aşkı da dibine kadar yaşattı. Yeni gelen karakterlerin devamını diğer kitaplarda da okumayı dört gözle bekleyeceğim. Alastir, için bir tek ilerde “Adam pislik çıktı Rıza baba.” diyecekmişim gibi hissediyorum. Birçok şeye cevap bulmama rağmen aslında daha birçok soruya cevap bulmam gerektiği merakı beni şuan öyle deli ediyor ki 3. kitabın çıkmasına nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Finali aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Kitaba dair gerçekten ne yazsam az. Bu Poppy ve Hawke, parti kurun oy veriyim, sahne kurun eşlik ediyim. Öyle ÇOK SEVİYORUM.️ Addio..
Fantastik
Ten Ve Ateş KrallığıJennifer L. Armentrout · Dex Yayınları · 2022885 okunma