2022 6. kitabı
Kitap birçok pişmanlıklar içerisinde olan bir kahramana yer veriyor bu kahramanın hayatından vazgeçip intihara kalkışınca küçüklüğünde yer eden Bir kütüphaneye düşüyor bu kütüphanede gene çocukluğunda yer etmiş öğretmeni ile karşılaşıyor öğretmeni ona birçok hayatın var olabileceğini eğer isterse pişmanlıklarından rahatlıkla kurtulabileceğini söyler kahramanımız aklındaki bütün pişmanlıklardan kurtulmak ve en iyi hayata sahip olabilmek için farklı kitaplar açıp okumaya başlar her defasında farklı bir hayata gidip gelen kahramanımız bir türlü istediği hayatı bulamaz buraya kadar her şey normal peki kahramanınız neden istediği yolu bulamıyor çünkü insan baştan itibaren emek vermediği hiçbir şey kendine ait hissetmez ne yaparsa yapsın en mükemmel hayat olursa olsun yine de o hayat için savaşmış olması gerekir ve kahramanımız kitabımızın sonunda bunu anlar kendi elindeki tek gerçek hayatı için savaşmaya başlar biz insanlar da sürekli pişmanlıklarımıza takılıp kalırız bu pişmanlıkların bütün hayatımızı altüst ettiğini zannederiz ama mesele pişmanlıklar değildir mesele bizim o pişmanlıklara takılıp kalmamızdır
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202597,9bin okunma