Evettt,bırak üzülmeyi falan hadi beğeni atan parmakların bi yorum yazsın
Sevgili 1K okurları, ablalarım, arkadaşlarım,kardeşlerim işte tanıdığım tanımadığım yeni tanışacağım her kes Hadi güzel sohbete başlayalım 1K'yı kim tarafından keşfettin ? Buraya gelmeden önce nasıl biriydin ve buraya geldikten sonra hangi yönde hayatın değişti ? Uygulamaya katılmadan önce kitaplara ne kadar bağlıydın ve buraya geldikten sonra onlara olan sevgin ne kadar çoğaldı? İnsanlara olan inancın hangi yönde değişti? Kendi kitabını yazmak ister miydin? Uygulamada ilk tanıdığın ve hep arkadaş kalacağın güvenini kazanan o kişiyi etiketle Kendine ait en güzel söz ya da şiir etiketle 🤠😎
··2 alıntı·
3.130 Gösterim
LavinyaLavinya Canım gamzelim..1k nın bana kazandırdığı güzel yüzlüm. Gamzelerin benim ve irada ben varım ya hani💙Yüzünden hiç gülümseme eksik olmasın
Önceki 2 yanıtı göster
İyikide seni tanımışım iyikide ablam olmuşsun hep güvenicem sana ❤️🥰 Sende hem kalbim hem gamzelerim desin ❤️🥰
11 yanıtı göster
1k nin mene qazandirdigi cox dostlarim var,,,ama biri var ki onun yeri başqadı 😊 Eyvaz AlieffEyvaz Alieff geel çoxdandi etiketlemirdim seni
KitabseverKitabsever ilk tanıştığım en çok değer verdiğim insan İnsanlar ❤️ https://1000kitap.com/Acelya_Buse https://1000kitap.com/kalpimiz https://1000kitap.com/yusuf_snr02 Beyzanur KılıçoğluBeyzanur Kılıçoğlu https://1000kitap.com/tut_sak MeryemMeryem @kamelya_1
Önceki 16 yanıtı göster
@kamelya_1 ❤️🥰😽
Buranı, t.me/cinciva kanalı sayəsində kəşf etdim və mənə qazandırdığı ən yaxın kankam. :D Pozitivlik: https://1000kitap.com/Samire_Abbasova ❤🫂 Və təbii ki, AcesoAcesohttps://1000kitap.com/bahareliyeva ❤🫂
1K’yı İnci Zadəİnci Zadə tarafından keşfettim ,çox təşəkkürlər İnci:)(#155437269 😊) 1K bana bi çok arkadaşlar kazandırdı ama, AcesoAceso 1K’nın benim için verdiği tamamen başka bi şey oldu .İyi ki seni tanıdım bitanemm❤️
icequeenicequeen Aşkım. Etiket yapmam istendi de
Önceki 1 yanıtı göster