2022 8. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2022 14:51
Çok sevdiğim kitaplara yorum yaparken o kadar tıkanıyorum ki anlatamam. Kötülerin Krallığı’nı ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz artık. Ama onu alın, beşle çarpın ve işte Lanetlilerin Krallığı’nı o kadar çok sevdim. Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! İçindeki her detay o kadar güzeldi ki size anlatamam. İlk kitabın sonundan sonra ne olacak diye aşırı merak ediyordum. Emilia benim için güçlü kadın karakter olsa da verdiği kararlar çoğu zaman gözlerimi devirmeme sebep oluyor yalan yok. Neyse ki bu kitabın sonunda ondan beklediğim enerjiyi daha net aldım. Ama Öfke… Allah’ım Öfke… Böyle bir adam yok! Böyle bir şahanelik yok. Adamın paçalarından karizma akıyor. 2.kitap komple cehennemde geçiyor. Şahane ters köşeler var kitapta ve eminim çok şaşırcaksınız. Ben ilk kitaptan sonra iki büyük ters köşeyi de tahmin ettim. Hatta birini arkadaşlarıma söylediğim de saçmalama falan demişlerdi bana ama haklı çıktım. Emilia ve Öfke arasındaki etkileşim var ya… Of, alev alev dostlarım. İlk kitap genç-yetişkin ama bu kitap direk yetişkin. Her şey tam anlamıyla gerçekleşmemesine rağmen, abi nasıl bu kadar ateşli bir çift olabildiler ben anlamadım. Kurgu şahane bir yere evrildi. Fantastik kısım bu kitapta daha da göz dolduruyor. Her bölümde farklı olay ve heyecanla okuyorsunuz. Kesinlikle şahaneydi. Bu güzelliğin düzeltisi bana ait biliyorsunuz. Dosya geldiği an önce nefsimi köreltmek için okudum çünkü bir başladığınızda asla duramıyorsunuz. Cehennem ahalisi beni dünyadaki olaylardan çok daha fazla etkiledi. Kerri, benim top 5 yazar listemde yer alıyor. Karındeşen Jack serisi ayrı güzel, bu serisi başka güzel. İki seri de türlerinin en iyilerinden. Öfke ve Emilia uyumu şahaneydi. Konunun gidişatı ve evrildiği yer muhteşemdi. Çiftin aralarındaki çekim alev alevdi. O atışmaları, Öfke’nin o laf yapan ağzı… Vallahi beni benden aldı ya. Fantastik isteğinizi doyuracak, bunun yanında ateşli, yer yer eğlenceli ve ters köşeli, akıcı ve merak unsurunu hiç kaybetmeyecek bir kitap arıyorsanız bekleden alın.
Kingdom of the CursedKerri Maniscalco · Hodder and Stoughton · 2021864 okunma
3.206 Gösterim