2022 54. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2022 02:39
#OkudumBitti #LezizKadavralar #AgustinaBazterrica #225Sayfa ️ Özel et, özel kaburga, böbrek, ciğer, bacak, boyun, ayak, parmak… hangisinden isterdiniz ️ GGB virüsü hayvanlar arasında hızla yayılmış ve yiyenleri öldürmeye başlamıştır. Bir süre sebzeyle beslenilmiş ancak insan tabiatı gereği etsiz yaşayamaz olmuştur. Çözüm mü Artık insan insanı yemeye başlamıştır. ️ Önce kabullenme, sonra alışma ve en nihayetinde sıradanlaşma. Besilik dişiler, kesimhaneler, et işleme merkezleri veee kasaplarda özel olarak paketlenmiş parçalar. Fileto, kaburga, ciğer, böbrek, penis, parmak, beyin, göz ve insana dair akla gelebilecek her uzuv. ️ Her şey o kadar sıradan ki karşında oturan dayı’nın etinin tadını hayal ediyorsun‼️ ️ Marcos Tejo bir süre önde çocuğunu kaybetmiş, karısından ayrılmış, babasının hastalığıyla uğraşmak zorunda olduğu için et işleme tesisinde çalışmaktadır. Hayvanlara bulaşan virüsten sonra et yemeyi bırakmıştır. ️ Bir gün evde otururken kendisine kesilmesi için besi bir dişi gelmesiyle şaşkınlığa uğrar. Ağıla alır ve beslemeye başlar. ️ Tejo, gününün gerçekleri ile geçmişin insani değerleri arasında gidip gelmektedir. ️ Tejo, kendisine gelen besiyi kesmez ve yapmaması gereken tek şeyi yapar… ️ Kendi adıma mükemmel bir distopik eser okudum. Kitaba bayıldım. İnsanların nasıl insanlığından çıktığını harika anlatmış. Bir insanın nasıl büyütülüp, kesilip, parçalanıp, satışa hazır hale getirildiği kısmı ise vahşeti bir yana çok çok etkileyiciydi. Düşünsenize karşınızda oturan yeğeniniz size acaba dayımın/halamın/teyzemin/amcamın eti nasıldır lezzetli midir diye soruyor Ben bayıldım çok çok sevdim. Bünyesine güvenen ve distopya türünün özelliklerini bilen herkesin okumasını tavsiye ediyorum Lütfen kitap okuyalım ️️
Leziz KadavralarAgustina Bazterrica · Çınar Yayınları · 20202,405 okunma
Ben de çok beğenmiştim okuduğumda ve uzun süre etkisinde kaldım 🙈