2022 117. kitabı
Merhaba efendim Bugün size harika ötesi bir kitapla geldim. Uzun bir zaman etkisinden çıkamayacağım bir kitap. Bolca gerilim, sır ve kan kokan bu eser sizleri de etkileyecek. Kitabın konusu ; Burak annesinin ve babasının sevgisizliğine rağmen hayata tutunmaya çalışan küçük bir çocuk. Yalnız arkadaşlarından biraz farklı bunun sebebini kendisinin de bilmeyişiyle yanlarında çalışan şöför Mustafa bey(abi denilmesi yasak) ilgisi vardır. Onun oyuncak alması Burak’ı oldum olası mutlu eder. Burak büyüyüp bir yetişkin olduğunda çevresinde olmayan aile, arkadaş, sevgili arayışını internet üzerinde bulmaya çalışır bu sırada çok Zeki olmasıyla birlikte yurt dışında istediği bölümü kazanmasıyla artık nefret ettiği ailesinden uzak yaşama arzusu onu çok heyecanlandırmıştır. Orada kendine arkadaş çevresi ve sevgili bulması onu artık çok mutlu ediyordur. Bazen baş ağrılarının olması onu rahatsız etse de küçüklükten beri korktuğu ailesine söyleyemez ve hala da devam etmektedir. Burak’ın aş ağrılarının sebebi ne? Mustafa bey aslında kim ? Cihan yani Burak’ın babasının asıl işi ve amacı nedir ? Bunların hepsini soluksuz okuyacağınız hatta üzerinde bolca düşüneceğiniz bir eser. Sevgisizlikten neler doğacağını hayal bile edemeyeceksiniz. Takıntılı ruh hastası insanların içlerinde yaşadıkları psikopatça tavırları fakat bunu gün yüzüne çıkartmayın tıpkı bizler yAni normal insanlar gibi davrandıklarını göreceksiniz. Sizi fena halde ters köşe yapacak bir kitap. Mutlaka okuyun. Aşırı derecede beğendim.kesinlikle pişman olmayacaksınız. Kitap, sevgi ve hoşgörüyle
Ölene KadarRukiye Üstündağ · Mavi Nefes Yayınları · 202226 okunma