CAT YOU ARE THE STRONGEST WOMAN I HAVE EVER SEENNN!!!
2022 9. kitabı
" Seni seviyorum ve sen de beni sevdiğin için çok mutluyum." Mer - ha - ba! Bugün sizlerle birlikte harika bir kitabın yorumu ile geldimm. Daha fazla uzatmadan yoruma geçelim. KONUSU Ana karakterimiz Cat 200 yılda bir doğan kralseçen ( doğruları ve yalanları ayırt edebilen) olarak dünyaya gelir. Diplomatik bir silah olarak kullanılmamak için bir sirkte kâhin kimliğiyle çalışır. Fakat savaş lordu Griffin Cat'in bir kralseçen olduğunu fark eder ve ortaya çıkıp onu kaçırır. Cat bundan sonra ne yapacak? Düştüğü bu durumdan kurtulabilecek mi? Ya da daha derin ve korkutucu zamanlara gemimi açacak? YORUMUM İlk önce şunu söylemek istiyorum. BEN. BÖYLE. GÜÇLÜ. BİR. KADIN. KARAKTER. GÖRMEDİMMM!! Cat gerçekten beni tam anlamıyla büyüledi. Hem zeki hem atletik hem cesur hem komik say say bitmez. Bu zamana kadar okuduğum en en en iyi kadın karakterlerden birisiydi. Erkek karakterimiz Griffin'e gelecek olursak. o da fazlasıyla iyiydi ama Cat'e yükseldiğim gibi ona yükselemedim maalesef, fakat iki düşmediğim haraket olmadı diyemem . Gelelim yan karakterlere. Yan karakterlerde en sevdiğim Kato ve Flynn oldu. Hikayede ne çok vardılar ne de çok az tam kararındaydı. Onun dışında hikayenin gidişatı fazla güzeldi . Hiçbir zaman durağanlık hissetmedim açıkçası. İkinci kitabı daha bir merakla bekliyorum çünkü tam Cat'in geçmişini okuyacağız pat! Bi anda kitap bitiyor djsşfmaldsm. Benim diyeceklerim bunlardı, fantastik sevenler bu kitaba aşık olucaklarını garanti ederim. Evvettt benim yorumum bu kadardı bir sonraki kitap yorumunda görüşmek üzere kitapla kalın hoşçakalınnnn ‍️.
Ateşin VaadiAmanda Bouchet · Yabancı Yayınları · 20221,325 okunma