⭐ Royal kurallarına uy ya da sonuçlarına katlan.
Merhaba Kitapseverler! Bugün karşınıza Royal serisinin son kitabı ile geldim. Benim için güzel, olayların bitmediği bir dizi tadındaydı. Seri kitapları okumayı çok seviyorum ama sevmediğim diğer yanı karakterlere veda etmek oluyor.
Bundan sonrası biraz spoiler içerebilir. Beşinci kitabımızın sonu Hartley'in araba kazası yaptığı ve Royal ikizlerinden birisi olan Sebastian'a çarpması ile bitmişti.
Sebastian iki hafta komada kalırken, Hartley hastanede yaşadığı bayılma ve kafasını vurması ile uyandığında hafızası son üç yılı silmiştir. Babasının yaptığı usulsüzlüğü, ailesinin onu evinden kovmasını ve son yılında Astor Park lisesine geldiği anılarını unutmuştur ki bu düşmanları ve ailesi için artı bir puan olsa da Easton için öyle değildir.
Royal ailesi, kazanın suçlusu olarak Hartley'i görürken suçu olmadığını savunan tek kişi sevdiği adam Easton'dır.
Çatlak Krallık kitabımızda üzerinde sorumlulukları taşımakta zorlanan fakat daha sonra bunu başaran Easton okuyoruz. Son kısımda öğrendiğimiz gerçek karşısında şaşırdım çünkü ihtimal bile vermemiştim. Son kitaba baktığımızda 'Nerede o tek düşündüğü eğlence olan Easton?' diyoruz ki ben dedim.
Easton gibi bir karaktere de Hartley gibi bir karakter yakışırdı zaten. Easton'ın iç dünyasını okuduktan sonra kesinlikle onu daha çok sevdim. Unutmayacağım bir karakter oldu benim için.
Sonu nedense bana kopuk ve aceleye gelmiş gibi geldi ama sonundaki düğün beklediğim bir düğündü. Easton hikayesi boyunca Reed neredeyse yoktu. Easton ile olan kardeşliğini, dostluğunu daha çok okumak isterdim. Callum Royal ise harika ve bonkör bir babaydın. Seni tebrik ederim.
Veda etmek istemediğim bir gençlik serisi olsa da her güzel şeyin bir sonu vardır maalesef.
Okumak isteyen ve okuyacak olan herkese şimdiden keyifli okumalar diliyorum!