·336 syf.····Okunma: 02 Temmuz 2022 15:28 Seri şahane ötesi gidiyor 3.cü kitap Dasha ve Bohdan ikilisinin hikayesinde tempo bir tık düşmüş gibiydi . Fakat burada resmen güzellikte olaylarda rokete bağladı :D Zaten bir önceki kitapta Konstantin'in Moskova bölgesini bıraktığı ana adamı Vasily ile Yine Konstantin'in işe aldığı Zoey tek gecelik ilişki yaşayıp ayrılmıştılar.
Zoey'nin korkunç durumunu öğrenerek kitaba başlıyoruz . Aslında hatun Konstantin ve karısını öldürme planı yapan bir grup olan Teşkilat'ın piyonu bunu bir okudum eyvah dedim :( Zoey adamları tanımıyor Bir, İki ve Üç Numara teşkilatı yönetenler olarak görünüyor. Zoey'nin isteklerine uymasını sağlamak için küçük kızını kullanarak ona şantaj yapıyorlar . Vasily onunla tanıştığından beri Zoey'e karşı bir şeyler besliyor. Birlikte manyak bir bir geceyi paylaşıyorlar ve onun hakkında bir şeyler ters gibi geliyor adama ama Moskova idaresi yüzünden çok dikkat edemiyor . Zoey planın son noktasında Korfu ya gidiyor işleri Konstantine'e göstermeye kalmaya dinlenmeye . Orada Vasily'i arıyor fakat oda mal gibi kadının yattılar devam ilişkisi için aradığını sanıyor açmıyor telleri . Böyle olunca Zoey beni şoka sokan planını devreye sokuyor ki ben hep yok son anda durur dedim . Tamam kızın adamların elinde ama yapacağın şeyden sonra biteceksin ayrıca adamların kızına ne yapacağı kurtulup kurtulamayacağı garanti değil . Ben olsam direk Konstantin Andrius Bohdan hepsi ile konuşur durumu anlatır yardım isterim . Bu adamlar yardım kesinlikle eder zira birileri kendilerine saldırıyor demek anlamına geliyor bu durum adamlar devlet gibi zaten :D
Bu salak kadın nasıl bir cürretse (bu arada kendisi eskiden askermiş) deniz kenarına Konstantin karısı Cassie köpekleri ve bir koruma ile yanında gizlice getirdiği silahi ile yürüyüşe gidiyor . Dönüp korumayı kafadan 2 kursunla vuruyor ama Konstantin bebeğim hızlı hareketle karısını kurtarıp kolundan omuzundan 3 kursun yiyor :( Zoey dönüp Cassie 'yi vuracakken kız karnını tutunca daha önceki bazı konuşmalarından da hamile olduğunu anlıyor onu vurmuyor . Yani bu noktada sana bu kadar iyiliği dokunmuş kadını hamile olmasa kafasından vuracak şerefsizlikte bir mahluk olduğu için kadın kahraman benim açımdan fezaya kadar eksi aldı . O sahneleri okumak muhteşem inanın ve ben sonrasında manyak Andrius'u falan düşünüyorum ortalık ne duman olacak diye ki oldu tabi .
Sonrası Vasily yanında İlya ile Moskova'dan hemen geldi Yunanlı Stamatis denen Mafya babasının adamları daha önceden bildiğimiz özel İngiliz ekip hepsi ya geldi yada iletişime geçildi . Salak Zoey kendisine bırakılan tekne ile yan adaya geçmişti ama buldular tabi . Vasily yetişti ilk bilgilerden sonra öldürülmesini önledi korudu kadını . Hayır sen Konstantin'i vurmuşsun karısını öldürmeye kalmışsın kadında hala papuç gibi dil Vasily 'e trip falan yapıyor manyak ya . Sonrası tabi bunu yapanların peşine düşme öçler alınıyor Zoey'nin bok durumu ile ilgili şeyler çocuğunun kurtuluşu vs . Fakat kitap muhteşemdi net olarak :D Ödüm koptu Konstantin'e bir şey olacak diye adama hastayım zira :D
Kitapta her şey vardı: aşk, sadakat, aile, ayrıca suç, ceza ve ihanet. Şimdi Yunanlı grubu okumam lazım ufak bir ara ile onları da merak ediyorum :)))