Rüyadan İntikama
2022 46. kitabı
Okunma: 04 Temmuz 2022 17:18
Tarık "Tamam." dedikten sonra aklına bir soru daha geldi: "Peki dördüncü bir aşama olacak mı?" Lacivert saçlı adam içinden "Güzel soru!" diye düşündükten sonra o kendine has gülümsemesini takınarak "Dördüncü aşama olabilir de olmayabilir de" dedi. Biraz duraksadıktan sonra "Hadi sana bir müjde vereyim" diye ekledi. "Senin için dördüncü bir aşama olmayacak." YORUMUM; Her şey mavi gözlü kızın Tarık'ın rüyalarına girmesiyle başladı. Tarık kırsalda yaşayan bir çoban. Annesi ve babasını küçük yaşta kaybetmiş ve köyün zenginlerinden bir ninenin yanında hem çobanlık hemde kahyalık yaparak yaşamını sürüyordu. O gece ye kadar, rüyasında çok güzel masmavi gözleri olan bir kızı gördükten sonra sabah küçük bir çocuğun eline tutuşturduğu zarfta yazılanlardan sonra bütün hayatı değişti. Bütün bilinç altı kitaplarını unutun. Ve bir insan rüyalarında neler yapabilir okuyun ve görün. Merak duygusu kitabın sonuna kadar benim ile birlikte geldi. Sürükleyici bir romandı, krallıklar, savaşlar, güç gösterileri, ihanetler, büyük hedefler ve sarsıcı oyunlar. Kitap tam anlamıyla bir film sahnesiydi ve oyuncular güzel yetiştirilmişti. Yapılacak alıntılar azdı. Sonu okuyucuyu tatmin edecek düzeyde yazılmıştı. Ama eksik parçalar vardı. Sanki ikinci bir kitap olacak gibi ama kitabın sonu da burda bitti der gibiydi çok vurgucu bir son muydu değildi. Ama son olay vurgucu muydu bence kitaba damgasını vuran bir olaydı. Usame Velioğlu Rüyadan İntikama
1K
Rüyadan İntikamaUsame Velioğlu · Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık · 050 okunma