GÜLLERİN İHANETİ KİTAP İNCELEMESİ
2022 5. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2022 12:30
Güllerin İhaneti/ Sena Nur Işık / 7.5/10 "Çok az spoiler" Ben kitabı serinin ilk kitabı yıldızların lanetine göre çok daha karanlık buldum ilk kitapta da çok kez Victoria'nın acılarından bahsedilmişti fakat aralara koyulan tatlı sahneler karanlık havayı hafifletiyordu sanki (antremanlar, at binmeyle ilgili kısımlar, ufak aşk sahneleri vb) Ama ikinci kitapta sürekli acı çekmesi ağlaması bir süreden sonra bana ağır gelmeye başladı belki de ben depresif olduğumdandır ama akıcılığı azalttığını düşünüyorum. Aaron karakterini çok sevdim birkaç yerde çok takıntılı olduğunu söyleyen insanlar gördüm fakat ben bu kadar Victoria'ya bağlı olmasını çok normal buluyorum travmatik bir çocukluk dönemi geçirmiş, nasıl Aaron'u kaybetmek victoria'ya ağır geldiyse Victora'yı kaybetmek de Aaron'a ağır gelmiş ve ruhunda çok derin yaralar açmış. Esas erkek William olduğu için kitabın sonunda muhtemelen o seçilecek ama istemeden tersini umuyorum sebeplerini uzun uzun açıklamak istemiyorum ama gül bahçesi, ada ,her ne olursa olsun yanında olacağını söylemesi ( Bu kısma muhtemelen William'ı sevmesi de dahil )... Sena cidden arada kalınacak iki mükemmel karakter yaratmış Aselde de bu olayı kullanmıştı (belki alacakaranlık hayranlığındandır) #team Aaron Yan karakterlere de en az ana karakterler kadar özenilmişti Oscarla Rose'un kavuşması, Adelina'nın istemeden kendi babasını öldürmesi bu yüzden ilk kitapta victoria ailesiyle ilgili konuştuğunda çok sinirlenmesi üzerine düşünülmüş güzel detaylardı. Bitirmeden önce William'ın Vega veliaht prensi olması hakkında konuşmak istiyorum açıkçası beklediğim bir detay degildi ama Victoria'nın yerinde olsam o kadar tepki verirmiydim bilmiyorum William'ın Victoria'nın babasına duyduğu öfke onu sevmesine engel olmasa da başlangıçta intikam amacıyla ona yaklaşmış olması ihtimalini ortadan kaldırmıyor fakat ben William'ın duygularıyla hareket ettiğini düşünüyorum bu sebeple bu ihtimali çok mantıklı bulmuyorum. Kitabın sonu sezon finali gibiydi Sena her detayı güzel yazsa da kitap sonu yazışına hayranım Üçüncü kitabı da sabırsızlıkla bekleyeceğim umarım onun ayracında Aaron'u görürüz ⭐️Yıldızlı Günler ⭐️ ve iyi okumalar
Güllerin İhanetiSena Nur Işık · İndigo Kitap · 2022894 okunma