Hiçbir kitap hakkında "asla okumayın" demeyeceğimi düşünüyordum ama bu kitabı okuyunca yayınevi adına öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki kelimelere dökemem bunu. Sırf okunması yüksek diye basılan kitaplardan biri olduğunu düşünüyorum. Ben genç kurgu da edebi değer aramayı çoktan bıraktım ancak bu kitapta bir değer bile bulamadım. Kız kardeşim almış okumak istiyorum diye, onun okuyacağı kitabı kötü örnek vardır diye hep ilk ben okuyorum ama bu kitabın sadece 3. Sayfasında "asla okuyamazsın." yorumumu yaptım ona. Ilk 100 sayfasına da o kadar zor dayandım ki sonunda kitabı resmen elimden fırlattım. O 100 sayfa boyunca iğrenç seyler gördüm ama en iğrenç gelen kısım kitabın baş karakteri Sarp'ın ev arkadaşı Alya ile seviştikten sonra 3 gece ardı ardına eve 3 farklı kadin getirmesi ve kızın yan odasinda birliktr olması oldu. Ve kitap öyle iğrenç bir seviyeye ulaştı ki Alya "sesten rahatsız oluyorum." diyerek Sarp'ın eve getirdiği kadın odadayken "AIDS sonucun geldi." diyor. Bu sahneden sonra cidden okumaya dayanamadim. Ben belki kardeşimin okumasına engel oldum ama reşit olmayan çocuklar okuyordur diye cidden çok üzülüyorum. Kitapta erkekler çok kötü gösterilmiş. Sanki hepsi sadece cinsellik düşünüyor, her ilişkilerinde aldatıyorlar gibi durmuş ve küçük kızlara çok kötü örnek olabilecek şeyler bunlar. Bunu okuyan tatlı kızlar sözüm size! Sarp Kunter gibi 'ben sevişmem düzüşürüm' diye düşünen, kadınlara aşırı kaba davranan erkeklere değil; size değerli olduğunuzu hissettiren, sizden başkasıyla ilgilenmeyen kişilere hayran kalın. Baştan birinin "Sarp Kunter" gibi olduğunu bilerek onunla birlikte olursanız kırılan kalbinizin sorumlusu siz olursunuz.