2024 1. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2024 22:19
Tabii ki Heartstopper diğer adıyla Kalp Çarpıntısı serisini okumadan bu kitabı okuyabilirsiniz ama okumanızda (eh izlemekte) fayda var ama seriyi sevmiyorsanız gerçekten saçma sapan düşüncelerinizle kitabı zehirlemeyin. Bu arada merak eden olur belki diye yazıyorum bu kitaptaki olaylar çizgi roman serisinin 4.ciltten sonrasını içeriyor diyebilirim zaten okurken hangi zaman diliminde olacağını çözeceksiniz. Bu yıl okuduğum kitaplar arasında gerçekten kendimle bağdaştırdığım tek Münzevi oldu. Kitabı gerçekten sevdim. Akıcıydı ve ne hissetmemiz gerektiğini de çok iyi yansıtmıştı yazarımız. Tori inanılmaz derecede güçlü bir karakter duygularını dikkatini dağıtarak bastırdığı aslında okurken fark ediyorsunuz kısmen konudan konuya geçmesinden dolayı beğenilmemiş gibi ama bunu gerçekten yaşayan kişiler anlar diyeyim. Ayrıca Pegasus hiçbir şekilde pr çalışması yapmaması saçmalık insan dizi çıkarken biz de bunu bastık bakın diye bir şey falan yapardı. Umarım Alice, Tori için bir kitap daha yazar.
MünzeviAlice Oseman · Pegasus Yayınları · 2018177 okunma