Harikaydı.
2022 15. kitabı
Okunma: 11 Temmuz 2022 14:16
SPOİİ İÇERİR Kitabı çok beğendim. Büyük bir merakla sonuna kadar okudum. Bana Blackheat olayının devamı gelebilir gibi geliyor. Yazar başka cinayetler üzerinden devam edip seri yaparsa güzel olur. Kitabın bir bölümünde başka bölgelerde yani gemi gibi yerlerde suçluların bu şekilde ıslah edildiğini söyledi. Bu bile kitabın devamının gelebileceği ihtimalini güçlendiriyor. Kitabın ilk girişinde Bell için korkak deseler de ben onu diğer karakterlerden daha fazla sevdim. Evelyn'in yaşattığı olaylar çok korkunçtu. Özellikle Anna gibi birini ıslah etmek için biçilmiş kaftan bir karakterdi.(PSİKOPAT) Baş karakter oradaki diğer konakçılar için üzülse de ben pek üzülmedim. Yukarıda da bahsettiğim gibi bana göre devamı gelir ama bu sefer ya Danielin hikayesini okuyacağız yada Blackheat çıkıp diğer suçluların hayatına odaklanacağız. Bana göre bütün olayların suçlusu Bay ve Bayan Hardcastledir. Beni hikayede en çok korkutan Evelyn ve Ayakçı (özellikle Ayakçıdan nefret ettim.)
Evelyn Hardcastle’ın Yedi ÖlümüStuart Turton · İthaki Yayınları · 20201,469 okunma