·319 syf.··Beğendi
···Okunma: 30 Haziran 2022 19:01 Kitapla ilgili o kadar yazılacak söz var ki aslında ancak böyle bir kitabı anlatmak çok mümkün degil.
Öncelikle günümüz Türkcesi ile basılmış olanı almadığım için her eski, anlamını bilmediğim kelimeyi çevirme çabalarım ile oldukça uzun sürdü tamamını okumam.
İlk başlarda konu hem karışık hem bilmediğim çok kelime olduğu için çok sıktı, birçok kez bırakıp birkaç hafta sonra yeniden başladım ki anlaması çok zor geldi.
Ancak kitabın yarılarına geldikten sonra kitabı hayretler içerisinde kalarak okudum ve kitap çok hızlı aktı diyebilirim. Kafamda merak ettiğim bir çok şeyin cevabını buldum. Kesinlikle alın okuyun, cevrenizdeki herkese okutturun. Tekrar tekrar okumak için hemen günümüz Türkçesi ile yazılmış olanı da aldım ve en kısa sürede daha da anlayarak, pekiştirerek okumak ıstiyorum .