2022 19. kitabı
Okunma: 26 Haziran 2022 20:29
5/5 Selam! Nasılsınız? Bugün Sokak Nöbetçileri 2'yi size anlatmaya geldim. Kesinlikle ama kesinlikle çok güzeldi. İyi ki okumuşum diyorum. İlk kitabını da çok sevmiştim ama bu kitap çok farklıydı. Birçok şeyin ortaya çıkması, gerçekler, yalanlar, ihanetler, aşk, nefret... Hepsi bir aradaydı ve insan okurken sanki onlarla birlikte yaşıyormuş gibi hissediyor. Yine kitabın her yerini postitledim. Çünkü her sahnesi çok özel ve güzeldi benim için. Yani ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum. Yeni karakterlerle tanıştık bu kitapta ve kesinlikle #teamKoza diyorum başka bir şey demiyorum. Çünkü mükemmel. Işık ve Koza sahneleri aşırı iyiydi. Bu arada Mutlu'nun kıskançlıkları > Yankı'nın kıskançlıkları... Hepsi çok ama çok tatlıydı. Özellikle Bartu ve Helin'e bu kitapta bayıldım. O kadar güzel abi kardeş oldular ki okurken hissettim. Kitapta bayıldığım yerlerden çok üzüldüğüm yerler oldu. Özellikle Lâl konuşmak istediğinde Bartu'nun başını çevirmesi... Bu olaya çok ama çok üzüldüm. Bartu haksız demiyorum ama yaptığı çok ağırdı. Lâlim de Lâlim. İçinden çığlıklar atmak gelsede atamayan güzel kızım. Nedense hiç sevmemezlik yapmadım Lâl'i. Tek kızdığım nokta Yankı'yı en çok onun robotlaştırmasıydı. Ama onun dışında çok seviyorum <3 Koza ve Nöbetçilerin beraber geçirdikleri her sahne mükemmeldi. Özellikle uçak sahnesi... Asla unutamayacağım Yankı'nın kıskançlık sahneleri çok tatlıydı. Ve sarhoş olduğu sahneler çok güzeldi. Ayaklarını bulamaması, sandalyeye ayakkabısının oturması falan... Tamam Yankı en kıskanç sensin Ve şunu da belirtmek isterim ki 3. Kitapta Mutlu'nun karşısına birinin çıkmasını çok ama çok isterim. Umarım uçaktaki host olurrr <3 :) Tek kelimeyle bayıldım. Kesinlikle tavsiye ederim. Herkes okumalı... Okuyun okutturun. Sağlıkla ve kitaplarla kalınn 🫀
Sokak Nöbetçileri 2Aslı Arslan · İndigo Kitap · 202110,4bin okunma