2022 26. kitabı
Eveeet. Bu yazardan okuduğum 3.kitap olan Rakiplerin yorumuyla karşınızdayım.Aslında bu kitabı okumak hiç aklımda yoktu ve bir anda başladım.Bir anda da bitti diyebilirim.Zaten kısa bir kitap 300 sayfa.Çıtır çerez ve eğer sadece eğlenmek beklentisi ile başlarsanız gayet beğenebileceğiniz bir kitap. Yazarın diğer kitaplarını maalesef net hatırlamıyorum onun için diğer kitaplarıyla tam net karşılaştıramıyorum ama o kitaplara da ortalama puanlar vermişim. Birazcıkta karakterler hakkındaki görüşlerimden bahsetmek istiyorum.Baş kadın karakterimize bazı yerlerde oldukça kızdım yani Sofia cım oğlanın bir sürü derdi var hayatı çook kötü biraz daha anlayışlı olabilirdin.Şimdi Sofia yy yerdim Weston dört dörtlük müydü?Kocaman bir hayır.Be insan birazcık duygularını hissettirseydin baştan ama yook.Ben sertim höt höt diyecek yoksa olmaz.Hele bir ara ben sana layık değilim sen daha iyilerini hak ediyorsun dedi ya ... ÇILDIRACAK GİBİ OLDUM ama tabi ki bunlar bu tarz kitapların olmazsa olmazı olduğu için normal bir durum. Genel olarak beğendiğim bu türde okumayı sevenlere önerebileceğim güzel bir kitaptı.Yazarın diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum.
RakiplerVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20211,265 okunma