2022 24. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2022 19:16
Bu kitabı tereddüt ederek almıştım, sever miyim sevmez miyim diye. Tereddüt etmekte haklıymışım çünkü kitabı ne yazık ki sevemedim. Elimde süründü haftalarca. Bu durumu "sanırım ben rs'ye giriyorum galiba" diye geçiştirmiştim ama kitapta sona doğru ilerledikçe sorunun rs dönemi olmadığını fark ettim. Yazardan okuduğum ilk kitaptı, dili bana baya basit geldi. Kitabı neden sevmediğimi tam olarak bilemiyorum ama klişe olduğuna yoruyorum bu durumu. Seriye devam eder miyim, sanırım ederim. 2.kitapta daha güzel ve çekişmeli şeyler olacağını umut ediyorum, çünkü kitabın finali baya çarpıcı bitti. Konusuna biraz değinmem gerekirse; Lara küçüklüğünden beri casus olmak için eğitiliyor. Maridrina kralı olan babası tarafından Ithicana kralıyla evlenmek üzere Köprü Krallığı'na yollanıyor. Amaçları kaleyi içten fethedip köprüyü ele geçirmek. Bu süre zarfında Lara bildiklerinin aslında gerçek dışı olduğunu, ne yapmak üzere olduğunu acı gerçekle öğreniyor. Ithicana kralı olan Aren'a ise abayı yakmış durumda. Kitap genel olarak Aren ve Lara arasındaki ilişkiye yoğunlaşmıştı. Arka tarafta olaylar olsa da biz hep Lara ve Aren'in duygularını okuduk. Sanırım sevmememin asıl sebebi bu olabilir. Ben olaylar silsilesi beklerken, kitabın tamamen aşk üstüne kurulu olması. Klişe konulu kitaplardan hoşlananlara tavsiye edebileceğim bir kitap. Kitapla kalın.
Köprü KrallığıDanielle L. Jensen · Martı Yayınları · 20221,353 okunma
·1 alıntı·