Puan vermedi·120 syf.··Beğendi
···Okunma: 16 Haziran 2022 00:00 𝐈𝐍𝐒𝐀𝐍 𝐍𝐄𝐃𝐈𝐑? /𝐌𝐀𝐑𝐊 𝐓𝐀𝐈𝐖𝐀𝐍
Kapak Tasarımı konusunda cidden @parodikitap benim favorilerim arasına girdi.Çünkü beni biliyorsunuz ben kapak tasarımlarına çok bakıyorum benim dikkatimi çekmedi lazım
Gel gelelim asıl kitaba ben yazarın kalemini biliyorum ve lakin bu eserini okumamıştım . O yüzden kitap bana bir ara baya baya övülmüştü.Bende okumam gerek diye düşünüyordum. Elime aldığında çok severek ve merak ederek bu ruh halinde başladım .
Kitabımızda diyaloglar halinde süregelen bir durum var. İnsanların birer makineden ibaret olduğunu ve bu şekilde yaşamlarındaki olaylara yön verdiğini savunan yaşlı bir adam ile bunun tam tersini düşünen genç biri ile soru cevap şeklinde diyogumsu bir yapıt. Aslında insan nedir? sorusuna o kadar fazla kavrama sokuyoruz ki. Bir nevi insanların aslında makine gibi bir dış etki tesiri ile yaşamlarını idame ettirdiği, ya da bir karar verme aşamasında yine aynı şekilde dış etkiler ile sonuca varıldığı üzerinde varsayımlar üzerinden devam etse de tam tersi kavramlarda mevcut. Bence bu kitap insanı sorgulayan sorgulatan bir eser. Mutlaka bu esere bakmalısınız
Çünkü bu eser öylee bir eser okuyup kendinize notlar çıkaracağınız bir eser olacak
#marktaiwan okumak bence hepimize iyi gelecek ve bizi bilgilendirecek bir tür. Hiç okumayanlar bence şans vermeli
#yaşayankitaplarımız
#parodiyayınları #parodikitap #bookstagram #kitapönerisi #kitapalıntıları #kitaptavsiyesi #booklover #book #bookstrend #kitapaşkı #kitapkahve #kitapaşkı