·328 syf.··Beğendi
···Okunma: 18 Temmuz 2022 00:00 Kitabımız başarılı bir beyzbol oyuncusu olan Gavin'in eşi Thea'yla boşanma aşamasına gelmesiyle başlıyor. Thea'nın Gavin'den boşanmak istemesi Gavi'ni derinden etkiler. Çaresizce evden ayrılmak zorunda kalan Gavin, yardımı hiç beklemediği bir yerde bulur. Arkadaşları ona şehrin önde gelen erkeklerinin toplanıp aşk romanları okuduğu gizli bir kitap kulübünden bahsederler ve olaylar bundan sonra başlar .Evliliği için herşeyi yapmaya hazır da olsa Gavin aşk romanlarını okuyarak Thea'yi anlayabilecegine ve tekrar kazanabileceğine başlarda inanmaz ama elinde başka çare de yoktur. Okuduğu aşk romanıyla karısına kur yapmaya başlar. Ne olursa olsun evliliğini kurtaracak eşi ve ikiz kızları ile mutlu ve huzurlu bir aile olabilmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışır.
Okurken keyif aldığım bir kitaptı. Gavin ve arkadaşlarıyla olan yerler gayet eğlenceliydi.. Gavin ve kızlarının arasında baba kız ilişkileri bayağı iyi yansıtılmış.
Kitap güzeldi uzun zamandır böyle romantik bir kitap okumamıştım gayet hoşuma gitti yazarın dili oldukça güzeldi. Anlatımı sade ve yalındı. Kitabın konusu ilk baş farklı gelse de okudukça sizi sarıyor ve keyifli bir okuma yapmanızı sağlıyor.