Bu alıntıları beğenmeyecekseniz dükkanı kapatıp gideceğim.
asla öyle bir niyetle yazmadım böyle düşüneceğinizi de düşünemedim affedin hata benim, kahveli kitaplı okumalı günler dilerim.. ;)
İyi günler
bu paylaşıma denk geldiğim için yorum yaptım ve genele hitaben yazdım üzerinize alınmanıza üzüldüm çünkü ne sizi nede herhangi birini kast etmedim üzdüysem ayrıca özür dilerim saygılar efendim..
Gülibrişim
Estağfurullah. Ama benim iletime yorum yazdığınız için benim paylaşımlarımı da o gereksiz hesaplarla bir tuttuğunuzu düşündüm doğal olarak.
şahsen burayı sadece alıntı paylaşmak için kullandığım için akışa pek bakmıyorum takip takipçi beğeni gibi şeylere de hiç takılmıyorum fakat burada böyle şeylere takılan popülerlik derdinde olan önüne geleni takibe alıp sonra bırakan kendini uyanık sanan tiplerle dolu olduğunu görünce de şaşırmıyorum, sapıklar konusuna hiç girmiyorum, bir platformu amacına uygun kullanmak bu kadar zor olmamalı ayrıca kullananları rahatsız etmek de cabası, böyle eleştirel bir paylaşım yapılınca da tepkiler malum kime göre neye göre, neyse iyilikle güzellikle kullanmak kedi kahve ve kitap sevenlere denk gelmek dileğiyle.. ;)
Gülibrişim
Amacına uygun kullanmayan ya da takipçi derdi olan ben değilim, ben de çoğunlukla alıntı paylaşıyor ve okuduğum kitapların çetelesini tutuyorum. Bu yorumunuzu keşke, gerçekten bomboş iletiler paylaşan insanlara yapsaydınız.
İşe yarayacağını düşünmemiştim
2.229 takipçi var ama neye yarar