2022 251. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2022 20:28
Geldik 5.ci kitaba bu kitap yine iyi ama çok iyi değil o yüzden 8 verdim :P Bu kitapta 4.cü kitaptan tanıdığımız Avukat Kora sayesinde manyak kocasından boşanan ve hala saklanan Selena ve Adrian'ın kardeşi Obrecht çifti anlatılıyor .Ana konu devam tabi işler karışık Selena kocasından 10 sene taciz görmüş adam bunu köle olarak kullanmış . Kadın zaten adamdan 20 yaş küçük Yunanlı bu adamla evlenince üstüne ailesi kızı reddedince Amerika'ya geldiklerinde durum tam bok oluyor . Kadın tamamen adama bağımlı bu beyni ezilesi mahlukta durumu sonuna kadar kötülük ve istismar için kullanmış . Obrecht Selena'ya göz kulak olmayı üstleniyor ve bu arada adam harika bir iz sürücü. İyi bir adam ve Selena ile olan bu dostlukları daha da gelişiyor ve sonunda sevgili oluyorlar . Selena BDSM dünyasını ve bunun kendisi için gerçekten ne anlama geldiğini anlamak istiyor. Obrecht arkadaşı Carla'dan Selena'nın dünyayı anlamasına ve konuşacak birini bulmasına yardım etmesini istiyor zira kadının aslında olay hakkında fikri yok . Cora bir terapist ve BDSM topluluğunda birçok insana yardım ediyor. Kendisini anlamasını ve yeniden yaşamasını ve kocasının aslında bir tacizci olduğunu maruz kaldığı şeylerin yanlış olduğunu ona düzgünce işliyor . Bu arada Ivanov'lar özellikle Obrecht Selena'nın kocasını hemen öldürmek istiyor fakat ortak iş yaptıkları bir nevi akraba oldukları O’Malleys ailesinin yeni reisi biraz daha beklenmesini emrediyor :D Bu arada sonraki kitap Liam ile ilgili onu manyak merak ediyorum zira şimdiye kadar olan kitaplarda çok ağır abi karizma takıldı . Neyse sonunda adam zaten öldürülecekti ama geri zekalı Selena ve Obrecht evlendikten sonra kadını kaçırdı yani hatanın boyutunu düşünün :D Bu sayede geberene kadar 2-3 hafta kafeste hayvan gibi yaşadı aynı karısına yaptığı muameleyi gördü süperdi :D
Savage TrackerMaggie Cole · ‎ Pulse Press · 20213 okunma