···Okunma: 25 Temmuz 2022 20:29 Merhaba arkadaşlar! Bugün size #erikanıngülü kitabı ile geldim.
Kitabın arka kapağını okuyup kitap hakkında yorum yapacakların çok şaşıracakları bir kitap olacak bundan eminim. Bence kitabın ana konusu Sare ve Yunusun aşkı değildi. Ana konu Sarenin Yunusun aşkı ile İlahi aşkı bulmasıydı.
Yıllarca etrafında olup bitene aynı gözle bakan Sare'nin bir gün başını kaldırıp etrafına umut ile bakması ile başlıyor bence kitap. Çünkü değişim burda başlıyor. Sevdiğinin sevdiği şeylere bakıyor, görüyor, duyuyor ve sevmeye başlıyor. Bazı insanlar bizim için aracıdır güzel şeylere. Yunusta Sare için bence bir aracıydı ya da vesile.
Sare'nin Umre'ye gidişi ve orada ki çabaları iliklerime kadar titrememe sebep oldu o kadar güzel anlatılmış ki gözümde canlandı o acı mutluluk gözyaşları ve ayrılık sancısı.
Belki mutsuz son diyeceksiniz belki mutlu son. Kitabın sonu göreceli bitti belki sonu tamamlanmıştır gerçek hayatta belki de hayalde kalmıştır kim bilir.
Duygu geçişleri ve yazarın dilin çok iyi aktarılmış. Okuyucu karekteri hissederek ilerliyor ve bu durum okuyucuya güzel bir okuma yaşatıyor. Bu tarz okumayı severler alıp okuyabilir. Yazarın kalemi daim olsun.