Peri Diyarı
2022 57. kitabı
Okunma: 26 Temmuz 2022 13:06
Merhaba güzel kitap dostları bugün sizlere fantastik bir evrenin yeni eseri ile geldim. Kısaca konusunu anlatalım. #arkakapak Anita Londra'da sıradan bir hayat yaşayan kızdır. Ta ki zarif bir yabancı onu doğum gününe yakın başka bir dünyanın içine çekene dek. Aşık olduğu Evan isimli gençle doğum gününden bir gün önce sürpriz olarak tekne turu düzenlediklerinde bir kaza (felaket) sonucu genç kızın hayatı bir anda değişir. Genç kız, burada aslında Peri diyarı'nın kayıp prenses'i Tania olduğunu keşfeder. O, beş yüzyıl önceki düğününden hemen önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğundan beri Peri Dünyası karanlığa gömülmüştür. Şimdi onun dönüşüyle her şey yeniden hayat bulmaya başlıyor. Ama Tania, dünyasına ya da orada sevdiği genci bir türlü unutamıyor. İki aşk ve iki dünya arasında kalan genç kız uzun zaman önce neden ortadan kaybolduğunu Çok geçmeden keşfediyor. Artık herkesin kaderi onun elindeydi. Genç kız sadece kendisine sahip olduğu sihirli yetenekle hem kendisine hem de bütün Peri Dünya'sını tehdit eden hain planı durdurmak zorunda. Tania ile beraber Peri diyarında yedi kız kardeşler ve hepsinin farklı bir yeteneği, gücü var. Zara karakteri favorimdi. Çok eğlenceli, enerjik ve komik bir kız kardeş. Kardeşlerinden birinin ihaneti şok etkisi yarattı ve biraz üzdü. Genç kurguya yönelik bir kitaptı bence. Kitap o kadar akıcı ki sayfalar sular seller gibi aktı gitti. Okurken ben çok keyif aldım. Zaten perili şeyleri çok severim. Fantastik bir kurgusu olması beni başta da mutlu etmişti zaten. Okurken de çerezlik bir kitap olduğunu fark etmemi sağladı. Kitabın sonu merakta bıraktı. Kız en son annesini bulmak için tekrar Londra'ya döndü. İkinci kitapta neler olacak çok merak ediyorum. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. ``Ejdehanın mağarasında arkanızdaki ışığı göremeyecek kadar derinlere inmeyin.``
Fantastik
Peri DiyarıFrewin Jones · Artemis Yayınları · 202129 okunma