2022 45. kitabı
Selamlar bugün size azimli ve güzel bir kadının güzel bir aşk yaşayıp, o aşkının kollarında can vermesini anlatan bir kitapla geldim. Farilya, kendisine çakmağını veren bir adama aşık oluyor ve bu anılarını Bodrum'a gitmeden önce arkadaşına anlatıyor. Asıl yaşadığı şeyler ise Bodrum'a gittikten sonra olanlar. Batu ile arasında olan aşkı okumak çok keyifliydi fakat Farilya, Batu'nun değişi ile Lavinya kadın cinayetleri ile yakından ilgileniyordu. Kitabın ilk sayfalarında yazan isimler her birimizden birer parça ve Farilya'da bizim bir parçamız olacak. Batu hep gizemli bir insandı ama onun sırrını ve yalanlarını öğrenmek Farilya için yıkıcı olmuştur. Bana göre sonu şiddetle biten aşk, aşk değildir. Aralarındaki tek şeyin çekim gücü olduğunu düşünmek istiyorum. Bir de Batu gerçekten bu kadının ismini çocuğuna verecek kadar ona değer veriyor muydu, merak ediyorum. Üstelik bunu Farilya ölmeden önce düşünmüş olmalı. Belki de yeniden karşılaşacaklarını düşünmüyordu. Prens dedik bağrımıza bastık, söylenecek çok söz olsa da bu kitap ile aslında her karşımıza çıkan insana güven duygusunu beslememek gerektiğini bir kez daha görmüş oldum. Herkese güzel ve keyifli okumalar
Prens ÇıplakDilvin Gerçek Arıcı · Yediveren Yayınları · 202290 okunma