2022 51. kitabı
Selamlarr bugün size Kötülerin Krallığı serisinin ikinci kitabı ile geldim. Daha önce Cehennem'in yedi prensini duymuş bunlardan ilk dördü ile ilk kitapta tanışmıştık. İkinci kitapta ise tüm prensler bir araya geliyor ve hepsini yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Kötülerin Krallığı'nın finalinde Emilia'nın Kibir ile nişanlanmıştı ve Öfke onu Cehennem'e götürmek için gelmişti. Emilia ikinci kitapta Öfke hanedanında birçok maceraya atılıyor. Kibir ile nişanlı olmasına rağmen Öfke ile yaptığı kaçamaklar kitap boyu devam ediyor. Kardeşinin katilini bulmak için atıldığı bu yolda ipuçlarını toplamaya devam ediyor. Spoi: Bu kitapta Emilia iki gerçek hakikati öğreniyor. İlki aslında Kibir ile hiç nişanlanmış olması, ikincisi ise kardeşinin aslında yaşıyor oluşu. İlk hakikati zamanla tahmin edebilmistim ama kardeşinin yaşayabilme ihtimali olduğunu sanmıyordum. Böyle bir finalden sonra serinin devam kitabını daha büyük bir heyecanla beklemeye başladım. Başlarda bu evrenin içine girmek için kendimi çok zorladım fakat sonrasında nasıl heyecanla okuduğuma ben bile inanamadım. Ayrıca bu özel baskının güzelliğini ne yapacağız biz? Ephesus Yayınları/ 382 syf.
Lanetlilerin KrallığıKerri Maniscalco · Ephesus Yayınları · 2022865 okunma