·448 syf.····Okunma: 30 Temmuz 2022 14:20 2. kitabını da bitirmiş bulunuyorum. 1. kitabına inceleme yapmadığım için bunda ikisinden de bahsetmek istiyorum. Öncelikle 1. kitap daha çok karakterlerle geçerken 2. kitap aksiyonlu geçti. Kitaba başlamadan önce klasik bir wattpad kitabı olduğunu düşünmüştüm. Ama Allah'tan Babasının kolejinde son model arabasıyla takılan bad boyumuz ve fakir ama gururlu kızımızın aşkını görmedim. Bu kitapta da aşk var ama biraz farklı boyuta taşınmış olmasıyla beni rahatsız etmedi. Beni daha çok rahatsız eden şey kahramanlarımızdı. Neden her kitapta kahraman kızımız sakar ve çok konuşan biri oluyor? Neden erkek karakterimiz aşırı yakışıklı, az konuşan, sert mizaçlı ve üstün zekasıyla herkesin hayranı olduğu kalıplara sokuluyor? Neden dobra kızımız bütün insanlara kötü davranırken insanlar ona yine de hayran oluyor? Ve neden kızımız bu kadar sakar olmasına ve peşinde bir seri katil olmasına rağmen hiç ölmüyor? İron man mi bu kız? Ölümsüzlük iksirini buldu da bizim mi haberimiz yok? Hem madem takıntılı manyağımız bu kızı öldürmek istemediği için sona bıraktı neden kitabın sonunda gözünü kırpmadan öldürebildi. Her neyse konusu bakımından farklı gelmesi ve yazarın dilinin akıcılığıyla kitabı bitirdim. Ama birçok mantık hatası ve sinir bozucu detaylar olduğu için yazarın kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca edebi bir nitelik barındırmadığı için okumak isteyenlerin öylesine okunacak bir kitap istiyorlarsa okumalarını tavsiye ederim.