···Okunma: 22 Temmuz 2022 00:07 9,5/10
Okul projesi için yıllar önceki bir cinayet vakasında araştırma yapmayı seçen Pippa bilgi için katil varsayılan Sal'in kardeşi Ravi ile iş birliği yapar. Benim konusu itibariyle çok ilgimi çeken ve okuyan kişilerden de olumsuz yorum duymadığım bir romandı. Okurken başlarda biraz alışmakta zorlanır gibi oldum ama ilk 50 sayfadan sonrasını büyük bir merakla okudum. Baş karakter Pip'i aşırı sevdim. Gayet mantıklı ve zekice adımlar ve planlar yaparak ilerledi. Ravi'yle olan ilişkilerine zaten diyecek yok. Bence çok iyi bir takım oldular. Sadece aralarındaki ilişkinin biraz daha romantik boyutunu okumak isterdim ama zaten kitap bir polisiye olduğu için çok önemli değildi. Kitap beklentimi tamamıyla karşıladı hatta fazlasını bile diyebilirim. Çok sevdim. Sadece Pip'in sonda olan bir davranışı çok sinirimi bozdu. Onun gibi zeki bir kızın böyle davranması gerçekten bir fiyaskoydu. Fakat yaşadıkları ve yaşı itibariyle olan psikolojisinin kaldırabileceği şeylerin üstünde olaylar yaşadığı için bu davranışlarının tutarsızlaşmasına mantıklı bir açıklama getiriyordu. Kitabı çok sevdim fakat bu olaydan dolayı aslında bir değil ama yarım puan kırdım ama 10 vermeye karar verdim çünkü detaylarıyla olsun konusuyla olsun çok başarılı bir polisiye olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle okumalısınız.