2022 84. kitabı
Going in innocent, considering myself though, but I came out of Halalhaz as monster they created. Feral and dangerous. And I wouldn’t be tamed. Bayıldım… Kesinlikle beklediğimden daha iyiydi. Konusuna gelirsek bir süredir devam eden Fae ve insanlar arasındaki savaşta 20 yıl önce iki dünyayı ayıran duvar çöküyor, Budapest ikiye ayrılıyor, bir tarafında insanlar bir tarafında Faeler ve ortada kalan Savage Lands de ise her tür kişi yaşıyor. Duvarın çökmesiyle aynı anda doğan nerdeyse 20 yaşındaki kızımız Brexley komutan babasının ölümünden sonra insanların liderinin himayesi altında büyüyor. İyi bir eğitim alıp sefalet içinde olan ülkenin ayrıcalıklı kısmında lüks bir hayat yaşıyor. Ve bu sürede de iki bölge arasında ticaret yapan trenleri yağmalıyor. Bir gece olan olaylar sonucu yine yağma yaptığı sürede Faeler tarafından yakalanıyor ve kendini ‘House of Death’ olarak anılan, girenin çıkamadığı Halalhaz hapishanesinde buluyor. Peki ya burda efsane olarak bilinen, gerçek olduğuna inanılmayan Warwick Farkas ile karşılaşırsa? Dahası ölümüne olan dövüşlerde karşı karşıya gelirlerse? Öncelikle hapishane ortamı o kadar güzel anlatılmıştı ki, kendimi orda hissettim resmen. Brex’in hapiste başına gelenler çok kötüydü. Ama inadından ve cesaretinden hiç vazgeçmedi. Yapmak zorunda olduğu şeyden kaçmadı. Warwick’in hapishanenin kralı tavırları, duruşu, gücü… Her şeyine bayıldım. Brex ve arasındaki çekim ise adeta alev alevdi. Özellikle bazı yerler vardı ki, dayanılmazdı. Çok sevdim. İkisinin arasında bir bağ var ama henüz neden, nasıl bir cevabımız yok. Ve o son… Neden, nasıl diye sorup durdum. O yüzden hemen seriye devam edeceğim.
Savage LandsStacey Marie Brown · Twisted Fairy Publishing · 2021160 okunma