Harika harika
2022 106. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2022 23:16
Olay oldu olay !!! Belki beni yadırgarsınız ama umurumda da değil. Hayatımda ikinci kez Türk genç bir yazarın romanını okuyorum ve bayıldım. Ve utandım. Keşke daha önce okusaydım diyorum.Dilara Keskin sen bu işi biliyorsun kızım!!! Kitaba gelecek olursak. Gerçekten inanılmaz beğendim. Ve kitabın isminde olduğu gibi resmen ruhumu kaybettim. Anlatımı harika. Tasarımı güzel. Bir ara başlangıçta Türk töre ve kanunlarının olduğu belli incelikler var ama gayet güzel uyarlanmış bence. Hikaye akışına bayıldım. Zaten bir günde bitirdim. Karakter isimleri ve yorumları harika ama bence biraz daha tip betimleremeleri olabilirdi. Veeee en bayıldığım şey ise hikaye geçişlerinin altında ki müzik önerileriydi. Beni en çok yaralayan ve neredeyse ağlatacak iki bölüm oldu ve cidden ruhum parçalandı. (Spoiler geliyor) Birincisi; Kitana ve Vincent in ilk yakınlaşmasında Kitana'nın hüznünden dolayı birlikle olmak istemesi resmen yıkıldım. İkinci si ise Andre'nin Vincent'e Kitana ile olan münasebetiydi. Gerçekten iki bölümde yıkıldım. Ve ikinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Kalemin mürekkepsiz kalmasın Diloşşs
Düşünce
Kaybolmuş Ruhlar Sarayı 1Dilara Keskin · Ephesus Yayınları · 20223,059 okunma