2022 40. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2022 19:36
Dilaver Korkmaz'ın kaleme aldığı Masumiyet Çağı adlı kitabını nasıl yorumlayacağımı gerçekten şuan bilmiyorum. Burdan nasıl etkilendiğimi nasıl beğendiğimi sizlere anlamalısınız. Gerçekten her satırını okuduğumda boğazım düğümlendi diyebilirim. İnsanlar gün geçtikçe empatiden yoksun bir şekilde büyüyor gerçekten. Kitapta otizm farkındalığını o kadar güzel ele alınmış ki anlatamam. Otizm hastalık değil bir farkındalıktır. Fakat bizim gibi dünyanın her kesiminden insanlar bu durumu o kadar yanlış yerlere çektiğini bu kitapta gördüm. Hâlbuki onların tek istedikleri sevgi ve ilgi olması... Ercan, %90 otizmli. Annesi Nurgül onunla her daim ilgilenir. Bir yandan ölüm haberleri bir yandan otizmli olan insanların iyileştiği bütün dünyaya yayılır. Nurgül bu olayın normal olmadığını anlayarak bir araştırma içerisine girer. Nurgül bu durumu video çekerek yayınlamaya başlar. Maalesef insanlar deli olduğunu yalancı olduğunu dolandırıcı olduğunu düşünür... 25 Temmuz 2021 de her şey bir anda oluverir. Her şey tam tersi olduğu bir an olur. Cinayetin, zulmün, savaşın olmadığı, yardımlaşmanın, dayanışmanın olduğu bir an olur. Ve bu durum Masumiyet Çağı olarak adlandırılır. Uzun süre etkisinden çıkamayacağım bir kitap olacak sanırım. Sizlerde alın ve okuyun. Şimdiden keyifli okumalar dilerim.♡ Masumiyet Çağı Dilaver Korkmaz
Masumiyet ÇağıDilaver Korkmaz · Kuytu Yayınları · 202029 okunma
··1 alıntı·