ana karakter tam olarak “şeker, baharat ve iyi olan her şey” şeklinde tanımlanabilen ayrıca aynı benim gibi true crime podcast bağımlısı ve kendisinden çok kardeşini düşünen (dövesim geldi şurlarda az kardeşin yerine kendine düşün be kızım) bir ilkokul örtmeni. sırf kardeşinin bakımından sorumlu olduğu panda (sanırım pandaydı hatırlamıom) öldü diye kardeşi için aşırı lüks bi yazlığı örtmen maaşını umursamadan kiralıor ablamız. gelir gelmez şak diye ölü buluyor evde. malum true crime bağımlısı başlıyor hafiyelik yapmaya. o sırada maktulün kardeşinin tuttuğu özel dedektifle karşılaşıor ama ne karşılaşma sexual tensionlar havalarda uçuşuyor yani.
kaslı ve koruma içgüdüsü tavan olan abimiz travmalar üstüne travmalar yaşamış gibi davranıyor. kimse kusura bakmasın da çok saçma buldum işini, ailesini, karısını ve şehri terk etme sebebini. kendisinde hayvan gibi bağlanma problemi var ayrıca. ama ne hikmetse ana karakter olan örtmen ablamızlayken o sorun puf yok oluyo.
BU KİTAPLARDAKİ KASLI VE DADDY ISSUE SAHİBİ OLAN ABİLERİMİZDE NEDEN BAĞLANMA PROBLEMLERİ VAR SORARIM SİZE TEK TEK HEPSİNE TERAPİ ÖNERİYORUM BAKIN HELE HELE BU ABİMİZE ADINI DA UNUTTUM OKUYALI 3-4 GÜN OLDU TRAVMA FALAN YAŞAMIŞ YANİ Bİ GİTSİN RİCA EDERİM