Puan vermedi·236 syf.··Beğendi
· Çok sigara ve içki kokabilirim kusura bakmayın. Bu adam her ikisini de acayip içiyor. İki gün geçirince kendisiyle üzerime sinmiş olabilir haliyle. Zor şeyler yaşamış tabii; eşinin intiharı, erkenden emekliye ayrılmak, annelerinin kaybından onu sorumlu tutan iki çocuk… O da ne kadar hata yaptığını bildiği halde bunlara sığınmış. Ama beyin hala zehir. Emniyettekilere bin basar hatta. Adı ne mi? Adı yok ama genç yazar arkadaşı, ona, yazdığı kitabında ‘Nusret Çakmak’ demiş, biz de öyle analım madem.
Nusret’in arkadaşı Ziya’nın kızı, kendisini 8. kattan atarak intihar ediyor ama babası Ziya kızının intiharına asla inanmıyor. Arkadaşı Nusret’ten olaya bir de kendisinin bakmasını istiyor. Nusret aslında buna başta pek inanmıyor ama elde ettiği bulgular arkadaşının haklı olabileceğini gösteriyor. Bu esnada tanıştığı genç yazar bir arkadaşı Nusret’i bu davayı yazmaya heveslendiriyor. İşte biz de olayları, bazen kitap kahramanı Nusret’in ağzından bazen de gerçek şahıs, emekli polis, kimliği meçhul kişiden okuyoruz. Nusret soruşturmaya asılıyor ve inanılmaz planlar ve sırlar yumağını çözüyor.
Nasıl güzeldi anlatamam. O nasıl ifade yeteneği? Bunlar nasıl betimlemeler? Bir ara burnuma denizin kokusunun geldiğine yemin edebilirim. Normalde aynı yazarı peş peşe okumam ( Çikotay hariç ) ama yazarın elimdeki ikinci kitabına başlayacağım hemen. Çok teşekkür ederim canım dostum @ramazannn.76 Tanışmama vesile olduğun için geldiğimde bir yemeği hak ettin
@brtilys @iletisimyayin #nusretçakmakpolisiyeleri #eniyiyazarlartürkyazarlar #türkpolisiyesi #türkyazarlar #türkedebiyatı #çanakkale #ilyasbarut #polisiye #polisiyeroman #polisiyekitaplar #okudumbitti #okudumokuyun #engüzelhediyekitaptır #kitap #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #kitapsevgisi #book #bookstagram #bookphotography @polisiyeokuyankadinlar