Ooo İngiliz, alırım bir fırt…
2022 28. kitabı
Son zamanlarda basılan, yeniden dilimize kazandırılan ve en önemlisi sırayla güzelcecik basılan seriler beni çoook mutlu ediyor. Bunlardan biri de #colindexter in #morse serisi. Ah Morse! Elit, aristokrat, bohem zevklere sahip uslanmaz kadın avcısı seni. Gerçi bildiğim kadarıyla seri boyunca onlarca kadına yürümüş ama sadece ikisiyle öpüşebilmiş ve sadece de birisiyle sevişebilmiş. Uslanmazlığının en büyük tetikçisi de bu konudaki başarısızlığı sanırım. Her yazar kendinden bir şeyler katıyorsa karakterine acaba Colin Dexter’da…? Yok canım sanmam Bu hikayede; iki kız Woodstock’a gidecekler ama bekledikleri otobüs gelmeyince kızlardan Slyvia otostop çekmek istiyor. Hooop sahne değişiyor ve kızımızın cesedi bir barın arkasında bulunuyor. Feci şekilde öldürülmüş ve tecavüze uğradığı düşünülüyor. Morse ve yardımcısı Lewis’in görüşmeleri gereken çok fazla tanık ve Morse’un yürümesi gereken kadınlar var. Görüşülen her şüphelinin de bize anlatacağı çok fazla hikayesi var. Eğer bir #whodunnit severseniz sanırım katili tahmin edebilirsiniz benim gibi ama #whydunit se aradığınız işte bunu tahmin etmek zor oldu. Canımsın Mylos Kitap] Mylos Kitap] @ozlemozdemir__ @yoldasozdemir @anilcerenaltunkanat Fulya Turhan #woodstockasonotobüs #colindexter #inspectormorse #endevourmorse #morse #oxford #england #ingilizpolisiyesi #başkomisermorse #polisiye #polisiyeroman #polisiyekitaplar #polisiyekitap #polisiyeedebiyat #kitap #bookstagram #book #kitapokumak #okudumbitti @polisiyeokuyankadinlar @_kitapp_dunyasii @yazarlarkitaplar @kitaprepost1 #myloskitap
Woodstock'a Son OtobüsColin Dexter · Mylos Kitap · 202234 okunma