2022 22. kitabı
Okunma: 09 Ağustos 2022 23:30
Herkese yeni bir kitaptan merhabalar. Hızlıca kitaba geçiyorum. Serinin bundan önceki kitabıyla bu kitabı arasına net bir şekilde bir sene girdi. Sebebi ise bence yazarın seriyi gereksiz çok uzatması ve kitabın çok olmalı olmasıydı. Serinin ilk üç kitabı gerçekten çok iyiydi. Üçüncü kitaptan sonrasını okumazsanız emin olun bir şey kaybetmezsiniz. Ama ben okudum. Bu kitap çok kötü değildi. Diğer iki kitabı da zamanla okumayı planlıyorum ama bence yazar seri tuttu mantığı ile para kazanmak amacıyla seriye devam etti diyebilirim. Serinin başından beri Warner'ı gerçekten severek okudum bence gayet başarılı bir erkek karakter diyebiliriz. Ama kadın karakteri Warner kadar sevmedim çünkü Ella bazı yerlerde gerçekten o kadar gereksiz davranışlar sergiliyordu ki anlatamam. Ama bu kitapta Ella da iyiydi diyebilirim. Kitap genel olarak kötü değildi zaten çok uzunda değildi ama başta söylediğim gibi serinin ilk üç kitabında olan o tadı yakalayamıyorsunuz. İlk üç kitabı kesinlikle tavsiye ederim ama gerisi tamamen size kalmış. Herkese iyi okumalar.
Beni KışkırtmaTahereh Mafi · Dex Yayınevi · 2020628 okunma