Domuzdan post araptan dost olmaz.
Bu cennet ülkeye milyonlarca Suriyeli geçici sığınmacı doldurduk. Yedirdik, içirdik, baktık, koruduk. Gel gör ki, adamlar ilk hoşlarına gitmeyen açıklamada Türk Bayrağını yaktılar. Şimdi "onlar bizim kardeşimiz, canımız, ciğerimiz" diyenler bir daha düşünsün.
Düşünce
2.287 Gösterim
Irkçılık yapmayın , bu ülkenin ırkçılara ihtiyacı yok .. Mülteci ( sığınmacı ) meselesi ayrı bir mesele ırkçılık ayrı bir kaos .. Sizin paylaşımınız tamamen ırkçı bir paylaşım .. " Araptan Dost olmaz " yazarak Milyonlarca Müslümanın peygamberi olan Hz. Muhammede de laf ettiğinizi bilin .. Bu ülkenin ırkçılara ihtiyacı yok ... ⛔️⛔️ Not : İleti düzenlenmiş " Araptan dost olmaz " kısmı silinmiş :)) sonra tekrar eklenmiş .. Sonra belki tekrar silinir tekrar eklenir :)
Irkçılık değil. Dün, Türk'ün ekmeğini yiyen kaçaklar Türk Bayrağı yaktılar beyefendi. Bana değil onlara söyleyin bu dediğinizi.
3 yanıtı göster
İlk başta Araptan dost olmaz diye yazıldı ileti ummadığı tepki alınca ileti düzenlendi :D Gelmişsiniz burada boş boğaz ırkçılık gevezelik yapıyorsunuz :D Bırakın bu işleri de gidin biraz kitap okuyun
Önceki 1 yanıtı göster
Hala ırkçılık şu bu diyorsunuz ya. Yazıklar olsun. Bir de "oh iyi olmuş yakmışlar, helal olsun" deyip alkış tutun da tam olsun.
bu uygulama nefret kusmak için uygun bir platform değil..
Sessize alabilirsiniz.
Bu masallar her daim patlak vermeye devam edecek. Napacaksın işte şerefsizlik kanlarına işlemiş bunların. Zaten tarihte de hep böyleydiler.
7'sinde neyse 70'inde de o hesabı.
Irkçı bir paylaşım
Bu yorum görüntülenemiyor
Avrupa'da aşırı sağcıların yabancı düşmanlığını anlayabiliyorum bazen. Doğma büyüme bir Avrupalı üçüncü dünya ülkelerinden yüzbinlerce göçmenin ülkesine doluşmasından rahatsız olabilir yani. Çünkü günlük yaşamında etkileniyor bundan ister istemez.