2022 130. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2022 14:00
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Hakan Kantarçeken'in kaleminden %8 adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabımızda Umut Projesinden bahsedilmektedir. Bu projede Halil Biyokimyacı Suat Belkıs, Faruk yer almaktadır. Bu projenin amacı ise kansere yatkınlık yüzdelerini tam olarak tespit edebilmenin yolu ve uygulanmaya başlandığı andan itibaren kanser vakalarında %23 oranında bir azalma sağlayan ve proje adına ödül olan Suat Belkıs'tır. Halil'in eşi Elif kanserden vefaat eder. Halil eşinin vefaatından sonra hayattan soyutlar kendini. Halil'in arkadaşı Faruk Halil'i arkadaşı Şebnem ile tanıştırır. Halil bir iki görüştükten sonra Şebnem ile görüşmek istemez ama Şebnem'in %92 kanser riski taşıdığını öğrendikten sonra tüm fikirleri değişir. Şebnem ve Faruk arasında neler olacak? Faruk Şebnem ile tekrar hayata tutunabilecek mi? Şebnem hangi ülkeye gidiyor? Tüm bu soruların cevaplarını okudukça öğreneceksiniz. Çok severek okuduğum bir kitap oldu. Yazarın kalemi çok akıcıydı. Elif'in ölmesine çok üzüldüm. Sude ve Şebnem arasındaki dostluk çok hoşuma gitti. Yazarın kalemine sağlık.
%8Hakan Kantarçeken · Flora Kitap · 202226 okunma