KATO, YOU ARE SO HOT SIR
2022 13. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2022 20:02
MER - HA - BA! Evvet bugün sizlerle birlikte çoook sevdiğim bir serinin ikinci kitabı ile buradayım. O zaman yorumuma geçelimm. İlk önce şunu söylemek istiyorum, bana göre kitap iki kısımdan oluşuyor. İlk kısım pek hoşuma gitmeyen bölüm ikinci kısım ise keyif aldığım bölüm. Açıkçası kitabın ilk kısmını okurken ( ilk 100 - 150 sayfa) büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. Bunun sebeplerinden ilki bazı cinsiyetçi cümlelerin gözüme batmasıydı. İkinci olarak Cat 'in sürekli bir özgüven eksikliğinin olmasıydı, üçüncü ve son olarak Griffin' in kitabın başında verdiği o saçma tepkileriydi. Şimdi gelelim ikinci kısıma. İkinci kısımda bence bu saydığım unsurlar güzelce toparlanmıştı. Ve kitapta ki olaylar , aksiyon, macera o kadar güzel anlatılmış ki okurken ister istemez hayran kaldım. Ve tam puan vermemde büyük bir rol oynayan KATO canıma gelelim . Bu kitapta bu çocuğu ayrı bi sevdim. Bana verin bu arkadaşı dert tasa kalmaz valla. Kısaca söyleyeceklerim bu kadardı şimdi spoilerlı kısıma geçiyorum dikkat! SPOİLER SPOİLER SPOİLER Evvettt en sevdiğim kısıma geldikkk. Şimdi aslında bizim Cat beta fisaymış . Şimdi anlamayanlar için fjslcnskd hani bi tane prenses kız kardeşini ( elenaydı herhalde) öldürüyodu sonra kayıplara karışıyodu falan filan işte o prenses bizim Cat miş! Ve bunu direk kitabın ilk sayfasında BAM! diye ortaya çıkarıyorlar. Peki kim ortaya çıkarıyor dersiniz. Griffin... Griffin bunu öğreniyor Cat 'e aptal saptal laflar ediyo hatta bi ara boynunu falan sıkıyor. Buralara çok dikkat etmediğim için hatırlayamıyorum ama bana göre bu şiddetti ve kabul edilemez bir hareketti. Ama kitabın devamında griffin yine ucundan kendini bana affettirdi diyebiliriz. Ondan sonracığıma bizim Cat 'in kitapta sürekli bir duygu değişimleri oluyodu. Böyle... İşte nasıl desem, anladınız siz. Bunun nedeni HAMİLE OLMASIYMIŞ?! Pembe türk dizileri olma yol- DKAŞDKSLDAKDK Neyse ( dksşfmslfsm) gelelim kitabın asıl yıldızına. Yani seda sayan gibi 25. Kocamı boşayıp yeni eşim olan KATOMA. Canım benim ya. Katomu burada anlatmaya başlarsam bu yorum bitmez xjalxnalxms o yüzden düğün davetiyemi sizlere verip devam ediyorum. Bide flyn ve ay kızın adını unuttum. Vallahi kızın adını unuttum. Heh tamam baktım geldim isime. Jocasta ve flyn. Galiba 4. kitap bu çiftimizin ağızından anlatılıyor. Onlarda tatlıydı, bakalım hikayeleri nasıl olacak merakla bekliyorum . EVVETTT yorumum bu kadardı ellerim ağrıda yahu. Neyse bitirelim artık. Kitapla kalın hoşçakalınnnn.
Ateşin NefesiAmanda Bouchet · Yabancı Yayınları · 2022635 okunma