2022 280. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2022 10:15
Kitap çok iyi olabilecekken sayacağım sebepler yüzünden benim açımdan sıçtı . Öncelikle konu iyi fakat çiftin her beraber geçirdiği zamanı kadının arkadaşlarına erkeğin erkek kardeşine tekrar anlatması bayık ötesi ve gereksiz uzatmaydı . Yani elbet yan karakterler olur ana karakterler paylaşım yapa ama burada fazla olmuş . İki ana karakter çok kötü evlilikler geçirmiş ve bitmiş 1 'er çocuk sahibi . 3 ay geçti bunlar tanışıp görüşmeye başlayalı tam yakınlık olacak birinin çocuğunun karnı ağrıyor tam yine yemekteler diğerinin bir boku oluyor . Ya dedim hadi artık kitap bitecek bir halt yapamadınız . Yani illa her dakika sevişsinler değil derdim ama sakız gibi uzayan hep ucundan dönülen bir durum oldu artık . Sonuç olarak 4-5 kitabını yazarın gözüme kestirmiştim bunun üstüne fezaya kadar eksi aldı benden . April Maddox 28 yaşında ortaokul öğretmeni bekar anne boşanmış. Kocası tiksinç bir adam oğullarının doğumundan sadece 1 ay önce onu başka bir kadın için terk ediyor . April bir daha kimseye oğlunu veya kendini bu şekilde incitme fırsatı vermeyeceğine karar veriyor .5 yıldır odak noktası oğlu ve işi . Decker Brand ki adam cidden süper bir erkek modeli inşaat işleri olan durumu çok iyi yakışıklı bir adam . 5 sene önce kızları 1 yaşında iken karısı araba kazasında ölüyor 33 yaşında . Fakat adamın bütün iyi niyetine rağmen evlilikleri kadının halleri yüzünden cehennem gibi geçmiş . April ve Decker spor salonunda karşılaşıyorlar ve bir iletişim başlıyor konu bunun üstüne son derece sıkıcı sakız gibi uzayan tekrar anları ile gidiyor . J
BlockedLisa N. Paul · Super Dandy Publishing · 01 okunma