(Dünyaya) SEVGİYLE YAKLAŞMAK
. Dünya’ya sevgiyle yaklaşmak en doğru seçimdir. Dünya yardım, destek ve nimetlerle size dönecektir. Ne yapacağınızı bilmediğiniz bir durumda kalırsanız kendinize şu soruyu sorun: BU DENEYİM’e SEVGİYİ NASIL KATABİLİRİM? .
Crea Yayıncılık, 4.Baskı, 2009, Çeviri: Buket Yılmaz, SAYFAYI NOT ALMAMIŞIM·Kitabı okudu
Dünyaya sevgiyle yaklaşmak nerden geçer? Varsayımlarda bulunmamaktan,olayları kisisel algılamamaktan ve en başta kendini kabul ederek yaşadığın olumsuzlukları özümsemek,onlardan gelen öğretiyi görmek sana yapılan kötülükleri affetmek en çok da kendini affetderek, kendini severek evrenin de sana sevgi dolu kucağına kendini teslim etmekten mi gecer?
Gnosei Seauton
@Nursel74 Beklediğim şey bende de olmalı… Ve böylesi anlar da bir fırsattır kendime seçmek ya da varsa pekiştirmek, kendimde yenilemek için. 🤔
Gnosei Seauton
Sevgi üzerine: #221020928 #200785284 .
Gnosei Seauton
Leo Buscaglia ‘dan SEVGİ üzerine: ( #163500145 ) .
Gnosei Seauton
Buradaki SEVGİ, olduğu gibi kabul etme, kucaklama, yargılamama, güven verme, doğruluk-iyilik-dürüstlük, kendinde olma, bağımsızlık …. da içeriyor olmalıdır böyle bir etki-tepki yaratıp ortaya çıkarabilmesi için… Diye düşündüm, düşünüyorum.
Gnosei Seauton
O halde SEVGİ nedir? #231726775 .