2022 23. kitabı
Okunma: 24 Ağustos 2022 10:19
Uzun bir aradan sonra okuduğum en iyi romantik kitap. Her şeyi tek başına yapan ve hayatı boyunca hareket halinde olmayı, daima kaçmayı alışkanlık edinmiş bir kadının durup sevmeyi ve sevilmeyi öğrenişini okumak... Hem de bu sevgiyi yıllardır kendine olan suçluluğundan acı çeken bir adam ile beraber öğrenişini okumak... Kalbime çok çook iyi geldi. "Birinin seni sevmesine izin vermek iyileştiriciydi," diyor kitapta ve aslında bütün ana fikrini de özetliyor. Bodyguard tiplemesine bayılırım, ilk defa rollerin değiştiği, koruyanın kadın korunanın erkek olduğu bir olay örgüsü okudum ve bayıldım yahu bayıldım!! Ezbere bildiğim bir hikayeyi farklı bir açıdan okumak ferahlatıcıydı cidden. Katherine Centers karakterleri o kadar doğal işlemiş ki hiçbir etkileşim hiçbir diyalog zorlama hissettirmedi. Aksine su gibi aktı gitti kitap. Diyalogları yazış şeklindense çok keyif aldım, ağzım kulaklarımda okudum kitabı hiç abartmıyorum. Belki en derin korkularımdan bahsettiğinden, belki bu korkuların aşılabilir olduğunu gösterdiğinden, ve belki de en önemlisi bunu tek başına yapmak zorunda kalmayacağımı gösterdiğinden, en sevdiğim kitaplar arasında üst sıralara yerleşti. Okuyun, okutun. Özellikle benim gibi umutsuz bir romantikseniz.
The BodyguardKatherine Center · St. Martin & Press · 0986 okunma
yazarın uzaklaşmanın yolu kitabına aşık olmuştum bunu da hemen indirip okuyorum <3
gökçe
ay ne diyosun ben de en kısa sürede uzaklaşmanın yolunu okuyacağım o halde net 💋