Puan vermedi·240 syf.····Okunma: 24 Ağustos 2022 16:51 Kaygılarımı azaltabilir miyim diye arayış içindeyken bu kitapla karşılaştım. Ve ilk sayfadan itibaren kaygılarımla yüzleşme konusunda bana çok değerli bilgiler veren bir kitap oldu. Ben her zaman kaygılarımın dediği gibi yaşamayı tercih ediyordum. Yani içimdeki kontrol edici dürtü kontrol et diyordu ve ben kontrol ediyordum. Bunun hiçbir sınırı yoktu bende. Diğer insanların kolaylıkla yaptıkları hatta bu davranışı yaparken farkında bile olmadığı davranışları ben yaparken çok uzun zamanlar harcıyordum ve bu tür zorlanmalarımdan ötürü her zaman ben de keşke kaygısız bir insan olsam diye mücadele ediyordum. Ama bu kitap bana kaygılarımı kabul etmemi ama kaygılarımı çok da ciddiye almamam gerektiğini söyledi ve bu ciddiye almama durumunu kitabı okuduğum süre boyunca denediğimde çok daha huzurlu olduğumu hissettim. Bu kitaptan sonra çok daha iyi bir hayat yaşayacağımı umuyorum kaygılarımla birlikte. Ve sözlerimi kitaptaki harika bir cümleyle bitirmek istiyorum. " Umut, bu dünyada zaman geçirmeye çalışan ve kendi anlamını arayan insanların en büyük yakıtı.