2022 123. kitabı
"İnsanı, insan yapan biraz da budur. Yenilgileri." Selam Arkadaşlar Bugün sizlere kalemiyle ilk defa tanıştığım (iyi ki tanımışım) yazarımızın deneme - inceleme türündeki kitabı Eve Döner İnsan Hep kitabıyla geldim. Müthiş akıcı ve elinize kalem alıp altını çizeceğiniz hunharca sayfalar mevcut Ne kadar deneme- inceleme türünde olsa da kitabımız baştan sona kişisel gelişimin sohbet tadında ki günlük aynalarımıza yansımış hali sen , ben, ve onlar evet evet bizlerden bahsediyor. Yanan, yakılan,sönen, küllerinden doğan bizleri sarıp sarmalıyor hemi de sayfa sayfa, ilmek ilmek işleyen bir yazım diliyle... Eğer sizde bu aynalar pazarında biraz konuşmak , derin ve serin konular üzerine sohbet etmek ya da hayatın koşuşturması içinde arada kafa dinlemek, çokça da sorgulamak istiyorsanız doğru mahalledesiniz. Hadi şimdi hep beraber eve dönelim ne de olsa #evedönerinsanhep Çok okuyunca da insan eve dönebilir bilirsin ev boş iken de dolu olabilir. Yeter ki okuyalım Ben kitabı çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar
Eve Döner İnsan HepAli Bayam · Hayykitap · 01,031 okunma