2022 3. kitabı
merhabalar dostlarım, made serisinin 3.kitabı olan en karanlık günah'a çok büyük önyargılarla başladım.dark romance ile yıldızım hiç barışmadı diye devam etmek isterdim fakat dün ronan markov ile tanıştım. kitap mila mikailov'un babasının ana vatanı olan rusya'dan uzun süre dönmemesi üzerine onu merak ettiği için moskova'ya tek yön bilet alıp konforlu ve lüks hayatını mahvetmesiyle başlıyor.(lol)baştan uyarayım ben bu kızdan hiç hoşlanmıyorum.hiç bu kadar aptal ve gurursuz bir kadın karakter okumamıştım.ayrıca inanılmaz fevri hareketleri var.okurken sürekli diğer iki kadın karakteri düşünüp durdum.(elena ne yapardı veya gianna ne yapardı?)yaşı küçük falan filan demeyin hiç.20 yaşında genç bir kadın.ayrıca nasıl tanımadığı birisine bu kadar çabuk güvenebildi aklım gerçekten almıyor.yerinde elena olsa ronanı bir güzel işler,ona saygı duymasını sağlardı.veya gianna olsaydı ronanı öyle bir manipüle ederdi ki...spoi vermek istemiyorum ama milaya yaptıklarını ne elena'ya yapabilirdi ne de gianna'ya.mila'ya dair sevdiğim tek şey cesareti oldu sanırım.yine de bu kadar cesur bir insan nasıl olurda onca hakareti öylece kabul eder aklım almıyor.tamam 190,sarışın,rus aksanlı birisi %100 ilgimi çeker ama bana hakaret ederse karşılığını veririm.eminim gianna ve elena'da sinirlenir ve karşılık verirdi. ronan'a gelirsek nasıl oldu gerçekten en ufak bir fikrim yok ama onu sevdim.çocukluğunda annesi yüzünden aynı abisi christian(gözlerimden kalpler fışkırıyor.)gibi sağlam yaralar almış birisi.kadınlar ve çocuklar söz konusu olunca adam hiçbir taviz vermiyor.yulia'nın dediği gibi aslında özünde iyi birisi ama hayat ona pek iyi davranmamış.mila'nın aptal hareketleri yüzünden evet şimdi kıza zarar verecek ve ben kitabı haftaya piknikte yakacağım sanırım dememe rağmen beni rahatsız edecek (2 olay dışında) bir şey okumadım.o 2 olay'da dark romance'in getirisi diyerek kitabı bitirdim. olay akışı bence süperdi hiç sıkılmadan okudum.danielle ablam bu konuda baya iyi zaten. finali de fena değildi ama beni çok tatmin etmedi. yorumumu tekrar okuduğumda sanki kulağa kadın düşmanıymışım gibi gelebileceğini fark ettim ama dostlarım kitabı okursanız mila'nın ne kadar şımarık,fevri ve salak olduğunu göreceksiniz.sadece şansı yaver gitti.keşke danielle ronan'ı daha manipülatif,laflarıyla onu ters düz edebileceği,azıcıkta olsa karakter gelişimi gözlemleyebileceğimiz birisiyle yazsaydı.şimdi ronan'da karakter gelişimi olmadı mı diyeceksiniz.bence olmadı.kitabın sonunda sinirlenince mila'ya artık nasıl yaklaşacağını okumadık. son olarak christian,gianna ve kat'i tekrar okuma şansı bulduğum için çok sevdindiğimi belirtmek isterim.gianna tam düşündüğüm gibi tatlı ve eğlenceli bir anne olmuş.ne kadar gianna kat'in karakterinin babasına benzediğini düşünse de kız tam bir junior gianna. yazarın serinin 4.ve son kitabını yazdığını duydum.sanırım 1.kitaptaki sebastian ile ilgili olacakmış.umarım bu sefer süper bir şey ile geri döner.
Aşk
En Karanlık GünahDanielle Lori · Martı Yayınları · 20221,748 okunma