2022 71. kitabı
Tüm zamanların favorisi olan o kitapla geldim. İlk kitabı çok sevdim demiştim, değil mi? O zaman ikinci kitaba resmen bağımlı oldum. YILIN FAVORİSİ ALARMI! İlk kitabın kaldığı yerden başlıyor The Reaper. Morana ve Tristan artık bir tık daha yakın olsalar da tam olarak bir duvar var aralarında. Tabii kitabın sonuna kadar o duvar katman katman yıkılıyor. İlk kitap Morana'nın şehrindeydi ikinci kitap ise Tristan'ın şehrinde ilerliyor. Peşinde oldukları kod ve bozulan İttifak ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Gizem olarak tam kıvamında ilerliyor kitap. Ancak yazar tutkuyu asla es geçmiyor. İkinci kitap daha güzel diyen kesime sonuna kadar katılıyorum. The Reaper son cümlesine kadar dinamiği hiç bitmeyen ve okumaya doyamadığım bir kitap oldu. Tristan ve Morana'nın her adımı birlikte atmaları, dolambaçlı yollar olmaması ve sonunda hep birbirlerine gelmelerini gözlerimden kalpler çıkarak okudum. Tritan'ın yalnızlığı bu kitapta daha çok içime battı. Gözlerimin dolduğu kısımlar çok oldu. Kurgudaki her ayrıntıyı sevsem de en çok hoşuma giden kısımlarından birisi Morana'nın geri plana atılmak yerine her plana dahil olması oldu. Hayatı tehlikeye girer diyerek asla ikinci plana atılmadığı gibi yeri geldi planı yapıp yöneten oldu. Bir diğer yön ise yazarın tutkuyu bolca vermesine rağmen asla rahatsız etmemesi oldu. Her iki karakterin de birbirlerini severek iyileştirmelerini çok güzel işlemişti. Hatta Morana ve Tristan birbirlerini o kadar mükemmel tamamladılar ki asla hiçbir tepkileri sırıtmadı. Ne diyebilirim ki daha? Seri çoktan favorimlerim arasında yerini aldı.
The ReaperRuNyx · Independently published · 2020832 okunma