okuvluk ( bok gibi oldu la bu ne fosnfoej)
1. seni düşünunce sırıtıo( japkin) 4. seninle sarki soyleyip got givirmak istio 7. seninle delirmek istio 9. halay cekmek istio 11. evlenmek isto
Anket
··1 alıntı·
3.940 Gösterim
@Bestay japkin seniii dkdjskxls @elina_jimin_07 olur olur yeriz yeriz @Kookienin_muzlu_sutu olarr Coraçao` tamamm çekek @Nezuko_Kamado woaa
Olur (!)
h.
@pompalamasyon japkin bevvak @131_nursely miss @anna_lania deliverim @Bengi_1201 cekek cekek @cutebuthadsiz neden olmasin
Azem waw sevgilim ❤ @hsuwu_23 sjsjsjsjs gizz eltii @narincikk hahahahaah gel delirekk Kübra gel halay cekek kurbane @melekamamelekolmayan ajjsjsjsjsjsh
Hade çekelim Tey tey tey💃💃💃💃💃
@Senherseyimsin uwu @Kuzeyinkedicigi ksjdjdjdjne @faitih olur deliririz səbi ksjdjsjs çekelim •H owow
Ksjdjsje Fatih benden çekeceğin var çok güzel delirtcem seni
EMİRo @131_nursely E. İşte .d @yanlizsimdidegildaima @Smtt_RQ7 OLM BU KİM OKURLUKTA VAR AMA KONUŞMUŞLUĞUM YOK(snrm)
Hihi ismdğedöğddödş
1-@_Sleep_forever_ JAPKİN BEE 4-@jisoogizes 7-@Blink_Stay_ gel paşam 9- @_kooki_ çekelim gardaş 11-Eadlyn UwU
olurğğ
https://1000kitap.com/yalanlarveyeminler uu https://1000kitap.com/cutebuthadsiz ben varim wşmşwms https://1000kitap.com/atlas89 delirdik zaten https://1000kitap.com/Siktirbe elf hadi kalk halay cekek https://1000kitap.com/Honeygirll aaa qşxmqşzms
Hemen şsksşwms
1.@zombies 4.@mrve_0 7.@Lunanin_golgesi 9.@yalnizimiste 11.ezgi nur YAZ