Puan vermedi·143 syf.····Okunma: 01 Ağustos 2022 18:19 Çocukluk dönemi insanın kişiliğinin oluştuğu en önemli dönem. Hele bu süreç ağır travmalar ile geçiyorsa sonrasında da bu devam ediyor. Hatta öfke ve kin bir kartopu gibi büyüyor.
Burak ,önemli bir bilim insanı olan babası ve doktor olan annesi ile sosyal statü açısından oldukça iyi konumda yaşayan bir çocuk. Fakat o kadar ilgisiz ve sevgisiz bir çocukluk yaşıyor ki, adeta anne ve babasından nefret ediyor. Bu süreçte tek dostu şoförleri Mustafa. Mustafa ise hayatında sadece Nazan'a aşık olmuş, onu bir ameliyatta kaybetmiş ve sonrasında aşka küsmüş eski bir polis.
Bu kadar mutsuz ve umutsuz bir ortamda tabi ki Burak ilk fırsatta yurt dışına üniversite okumaya gidiyor. Fakat bir gün babasından bir telefon geliyor ve acil olarak Türkiye'ye dönmesi gerektiği söyleniyor. Burak Türkiye'ye döndüğünde onu neler bekliyor? Mustafa ve Nazan bu olayın neresinde? Tüm bu cevaplar ve daha fazlası tabi ki "Ölene Kadar" kitabında.
Polisiye ve gerilimi bir arada sunan ve oldukça akıcı bir anlatımla bize sunan yazarımız Rukiye Hanımın yüreğine ve kalemine sağlık.