···Okunma: 26 Ağustos 2022 21:01 Bu kitap için ikinci incelemem ilkini sildim gecenin bu saatinde aradan zaman geçmesine rağmen bende bıraktığı etkiyi doğru ifade edemediğim için en azından bunu bu kitaba borçlu olduğumu düşünerek tekrar yazıyorum. Ben düşüncelerimi ve hislerimi kalemi iyi olanlar gibi bi araya getirip cümlelere dökebilen , yazabilen biri değilim ama kitabın bende bıraktıklarını ifade edebilirsem ne ala. Kitab öyle aman aman değil edebi olarak şöyle iyi böyle iyi diyemem dili sade ve sürükleyici ve şunu da söyleyebilirimki seni içine alıyor. eminim hepimizin hayatta keşkeleri var işte bende bu kitapta kahraman yerine geçip intihar ettim o kütüphaneye gittim keşke şunu şöyle yapsaydım dediğim bütün hayatları yaşadım , pişmanlıklarımla yüzleştim ve şimdi çok şükür diyorum. Kitap bittiğinde hafiflediğimi hissettim yüklerimden , kızgınlıklarımdan , kırgınlıklarımdan kurtuldum. geriye dönük bir çok keşkemden ve pişmanlıklarımdan kurtuldum. Belki daha önce bu tarz bi kitap okumadığım için beni böyle etkilemiştir. zaman ayırmaya değer bi kitap umarım sizlerde de benzer etkiler bırakır. Şimdiden iyi okumalar.